Mjölk eller inte mjölk...


... Utesluter just nu mjölk ur kosten... Hela mjölken, inte bara lactosen... Finns ingenting på affärn som helt mjölkfritt. Nu tänker jag då främst på smör, creme frais, sås osv. Idag hitta ja iaf på steksmör, yogurt och en typ av matlagnings "grädde", de va allt... Vi misstänker att våran fina prinsessa kanske e lite allergisk mot mjölken förstår ni. Jobbiga, onda, illaluktande gaser i magen å hämska eksem. Eksemen i ansiktet e sååå mycke bättre. Slutade med en salva som inte var bra för henne och då blev dom bättre där. Vi va till familjeläkaren i måndags å då fick hon en salva därifrån, och den funka inte i ansiktet utan gjorde de bara värre =/ De på armarna e en gnutta bättre, men absolut inte bra. Ska träffa barnläkaren på måndag så får vi se va dom säger.


Har vare in en sväng till stan idag. Köpte en fin present till min kära make som e så duktig och gör så fint på våran tomt. Han och hans pappa lägger marksten för fullt där ute just nu. Blir super bra. I kväll ska vi bjuda hans föräldrar på mat som tack för hjälpen. Dom är även barnvakt åt Niklas syras barn, så dom blir oxå här på middag. Grillad kyckling med någon form av potatis och sallad. Blir smaskens =)

Thilde har förövrigt börjat med smakportioner. Går bra, men de e svårt för henne. Men hon e duktig och gråter inte eller så. Hon verkar tycka att de e ganska spännande =) I morgon ska vi kanske bege oss ut på jakt efter en stol till henne att sitta i vid bordet. Frågan e bara om hon e lite för liten än... Men de kan iaf vara bra att se vilket utbud de finns.


Nu ska jag gå och förbereda middagen medan min lilla flikka ligger och sussar.

På återseende..

Kommentarer
Postat av: Malin

ahh mjölkproteinallergi är ju inte o leka med... eftersom det finns i det allra mesta som är färdiggjort sas... :/

hoppas ni får bukt med eksem och magen på henne och att det INTE e mjölkproteinallergi....



ang stol så kan jag rekommendera ikeas billigaste.. de har som en dyna som du sätter runt också .. :)

e ju inte slöseri med pengar att testa :)

elias började sitta i sin vid 3½mån.. lr ja sitta.. han hängde mot ena sidan :D



kraam på dig!

2010-04-25 @ 17:01:29
URL: http://grodan09.wordpress.com
Postat av: ann

jag körde mjölkfritt med Colin ett tag och då fanns det iaf helt mjölkfritt smör. Jobbigt är det för det finns ju i ALLT. måste läsa på varenda liten grej ju :) Men funkar det så är det ju absolut värt det!



Aaron har setat i matstolen sedan han började med smakportioner, han sitter så bra där så, korta stunder iaf :)

2010-04-26 @ 06:39:38
URL: http://annottosson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0