Sol

Jag har orkat tagit mig ut i solen. En liten stund iaf. Just nu har ja så mycket ångest att tampas med så man orkar lixom inte ens med de vardagliga. I kväll ska min läkare ringa igen. Hon är bra och vi har veckokontakt nu mera. Hon ringer mig en gång i veckan för att se hur ja mår å hur de går för mig. Vist kan ja se små framsteg så som skratt och en del posetivt tänkande men än är det en låååång väg att gå innan jag blir frisk. Jag ser fram emot hennes samtal samtidigt som jag har ångest över vad hon ska säga. Jag måste inse att hon är där för att hjälpa mig och vill mig väl. Men tankarna flyter lätt i väg åt motsatt håll och får mig att tro att hon liksom
Många andra inte tror mig och inte vill mig väl. Nu ska ja släppa de här å tänka på något annat.

Det är förskolans dag idag. Jag hoppas och ber att jag ska orka med att ta mig dit och våga visa mig utan ångestatacker. Jag peppar mig själv. Men det är svårt. Jag måste. För thildes skull. Hon är mitt allt. Hon å min man. Utan dem hade jag inte setat här idag. Tack älskling för ditt stöd å för att du ställer upp för mig. Jag är så otroligt tacksam för allt du gör för mig! Och thilde. Min sol. Min älskling. Mitt ljus i mörkret. Jag älskar dig av hela mitt hjärta!


Vet ni

En sak som är de värsta jag vet är när vuxna människor inte vet hur man ska bete sig på ett korrekt, respektfullt och moget sätt gentemot sina medmänniskor. Utfrysning, mobbning och baktalande hör till stenåldern. Där har ni min åsikt. Tack å hej.


Jag kan inte annat än att älska det här.


Mycket nöjd tjej med sitt nya pallaly :P


Två nya lack.


Frukostflingan


Just nu


ÅÅH!

Testade bara å skicka med en bild å de funka. Hoppas de ska fortsätta så nu. Hejsvejs


Urladdning

Lackade ur lite när de inte går å få upp bilder. Därför har ja inte bloggat. Idag är en dag som jag är nervös över. Får se vad som händer.


Skit blogg

Går ju inte å lägga upp bilder. Blir så trött. Avnjuter nu en kopp Java å minimorötter på altanen tillsammans med min dotter. Jag mår som en påse utåinvänd hundskit men kaffet e gott å solen lyser. Men de e kallt. Blåser.


Sjukhus

Home. Mmm blev hemma idag. Ringde läkaren för å kolla upp mitt konstanta sjukmående å fick en tid som jag valde att prioritera som nummer ett idag. så så e de.


Vaktmästartid

Idag börjar jag jobba mitt underbara pass kl 15.30 - 19.15 Perfekt tid att åka å jobba när man pendlar så långt. De kostar mer å åka dit än va jag tjänar. Typ. Underbart va?


1maj

...Om du bara har ett leende i dig, så ge de till dom du älskar. Var inte sur hemma för att sen gå ut på gatan å "leende" säga god morgon till totala främlingar...

När man jobbar i butik får man snällt ställa upp för allmänheten å jobba när de andra e lediga. Tacken för de är griniga kunder som skriker åt en utan att tänka på att man faktiskt är där för deras skull, när man hellre skulle varit ledig med familjen.


RSS 2.0