Tungt och slitsamt

... Igår kväll va vi hem till Björn å malin som äntligen fått flytta in i sitt fina hus =) Där bjöds de på tacos. Mums. Va väldans trevligt.

Igår var det 14 år sen mamma gick bort =(
*Saknar dig så mycket min älskade mamma*


Idag har de vart lite av en städ dag. har tvättat, dock bara en ensaka maskin, sen dammsugit och torkat golven. Sen på eftermiddan/kvällen var vi hos Niklas föräldrar och åt god mat. Niklas farmor var oxå med =)

Skulle behöva sätta på en till tvättmasin nu innan säng dax. men de e så trist att häga upp skiten. har som ingen bra plats att hänga på och ställningen vi har är nästan full. Tänk att i morrn e de rean 1 Mars. Shit va tiden går fort. Jag har vare hemma i ett halvår nu. Gick hem pga foglossning den 26 augusti. I början saknade jag jobbet jätte mycket. men nu, nu älskar jag att gå hemma me Thilde. Man kanske börjar längta igen sen när man gått hemma ett tag, va vet jag.

Tänker på alla stackrare som jobbar och sliter där ute. Speciellt om man har ett tungt jobb. Jag skulle villja påstå att ja har ett tungt jobb. man lämnar ut varor till kunder och ibland tar man emot en å annan sänglevernas. jag mins speciellt en säng leverans. Jag var gravid med foglossning, var bara nån vecka inna jag gick hem pga de. Jag och en till, en mycket äldre kvinna (63 år) var ensamma på jobbet. Alla hade semester eller var sjuka. Sängleveransen kom. 36 sängar. Eftersom inte hon kan lyfta så va de ju bara för mig att ta emot lasten. Magen i vädret, ont i fogarna, i ryggen, gråten i halsen mm, så tog ja emot dem. Pest och pina men va gör man inte. man måste ju sköta sitt jobb. När 30 sängar var inne så frågade lastbilschaffisen om jag inte fått lära mig hur man bär sängar. Jo sa jag men jag kan inte lyfta dem för ja har foglossning och magen va lite i vägen. han blev nästan arg att ja inte sagt till tidigare, sen tog han över och baxade in resten. TACK! det var den vänligaste chaffisen ja mött på på jobbet. ja ni alla vet säkert hur otympliga och tunga sängar är. då kan ni tänka er hur jag hade de på jobbet. Tungt och slitsamt.

Vi hörs hörrni


Tripp trapp

... Det blir en liten tripp in till the big city idag. Marknad it is.

Kommer nog en uppdatering  lite senare idag.
 Nu måste jag fixa mig medan min underbara ligger och sover.

Ha nu en underbar dag allesammans
På återseende ni där ute =)


Okej...

... Jag la ju upp bilder på väderleken i förrgår. va väl sisådär en 12 minus ute om jag inte minns fel. Idag när jag ser ut genom våra skitiga fönster, så regnar de och termometern visar +2 grader. Intresant.

Hade en liten plan på att åka in på marknaden i dag men de inge kul om de ska regna. I morgon vet ja inte va de blir för väder så jag kanske åker in då om jag får tag i nån som vill sällskapa. Inge kul att gå ensam. Eller ensam å ensam, ja har ju Thilde med mig så klart. Med henne är jag aldrig ensam. Älskar henne över allt annat. Måste jag säga att hon för närvarande sitter och pratar med biet? Gullunge, mammas älskling <3

Har börjat med inbjudningarna till dopet. Ska skicka i väg dem på måndag senast. Börjar bli dax. Alla ä snart klara, ska bara skriva i text i dem först. Men vad skriver man? Välkommen att närvara? Kom och fira? Om nån har nå bra förslag så skriv gärna en rad till mig.

 

I natt har ja inte sovit alls bra. Thilde har sovit gott, men jag har bara inte kunnat sova. Har vare pigg. Vi gick å la oss halv 10. Thilde sov till 2 då de va dags för mat. Sen somna hon om så skönt. jag hade vare vaken sen ett redan då hon vaknade. Kunde bara inte sova. Sen vid 4 i morse så ringde niklas mobil... han hade åkt iväg för att ploga/jobba och glömt den hemma. var bara att svara. Tänkte att nu kommer den ringa hela tiden, hela dagen och jag kommer inte få en blund över huvudtaget. Kl 6 ringde de igen. Svärfar. han kom och hämtade den för att lämna den till honom, men dom hade tydligen inte hittat på han så nu ligger den hemma hos dom.

Ne nu ska ja gå. Hejs.


Lite besviken =(


... Har vare på öppna förskolan och kom nyss hem. Skulle ha vart baby massage idag men de uteblev för hon som skulle ha de va sjuk =( Hoppas dom bokar en annan dag ist. Det är himla konstigt de där, att vara där. Det händer lixom inget och personalen som är närvarande bara sitter där... å glor... eller pratar me varann. Även fast dagen inte har nå tema så tycker jag att man borde få nå ämne att samtala om. Annars sitter alla bara där å gosar me sina små och småpratar lite med nån men det är aldrig så att vi har nå "diskusioner" och får höra om andras erfarenheter... Trodde att de skulle vara så. sen fick jag höra idag att de som fått barn okt, nov, dec inte kommer få ha nån "föräldrautbildning" eller va de heter. Dom hoppar över oss och går direkt på januari... helt sjukt tycker jag. Nej man blir lite besviken men de är väl som de är.

Lägger upp ett par bilder på dagens väderlek här ute som en liten avslutning

Ett till =)

Var bara tvungen att bjuda på detta härliga kort när hon ligger och pratar med biet.

Underbara älskling <3


BILDER =)


... Va in til stan idag. BVC och sen träffa Anneli. Kl 5 idag kommer prellen över och ska prata dop. Det blir ju kul... eller inte. Men de e väl så de går till antar jag. har igentligen inget vettigt att skriva. Sk ta och dammsuga av golven och kanske torka dom oxå innan han kommer. kan va kul om de inte ligger hund och katthår överallt. Här hemma behöver man dammsuga varje dag för de sammlas så mycke damm/hår i alla hörn. Blä jag är såååå trött på allt hår. Usch =(

Nå ja. ja ska göra de jag måste. Annars kommer tiden bara springa i väg. Thildis vaknar väl snart och vill ha mat, då kan de va skönt att de är klart.  Men ni ska få lite bilde ri dag tänkte jag, åå min underbara tösabit =) Skrev ju i ett tidigare inlägg om hennes kompis biet, som hon pratar med så mycket. Slänger in en bild på han oxå =)

   

Vi hörs av. Var rädda om er där ute =)


...Och en slankan ner i diket...

... eller heter de slank han...?

Jag körde iaf ner i diket i går (för andra gången i år pga den här idiotiska snön) när ja va på väg in till stan . Som ni alla kanske vet så är det oftast väldans smala vägar  ute på landet. Speciellt när vägen bara har en körfil pga att den andra är översnöad och igendriven och han som ska ploga inte behagar göra de. Mötte en bil... min sida var "fri" från snö men inte hans så han kör över i mitt körfält (istället för att stanna vid en tomtinfart och låta mig köra förbi). han verkar tro att man bara kan köra igenom min bil som om vi vore osynliga. jag fick stanna till och hålla höger för att inte kollidera med han, och då gled vi ner i diket. Trots plattan i botten så spann de bara... Vi var fast! Attans... hur ska detta gå. Meeen mannen som körde den stora fyrhjulsdrivna bilen stannade faktiskt och ville hjälpa mig upp. Tack va vänligt sa jag och satte mig i bilen för att gasa på medans hans bil skulle dra upp mig. Men min bil rörde sid ICKE! "Gasar du nåt?" frågar han "jaaa jag gasar för fullt! sa jag. Hoppar in i bilen igen, soppalampan börjar lysa. JÄVLAR tänkte jag. Bilen lutade de ju något så allt rann åt sidan. Vi provade igen. Ser i backspegeln hur hans bil lättar från marken. De här går inte tänkte jag. Kliver ur bilen och säger att ja får ringa efter hjälp. men då kommer en vänlig själ och hjälper oss. Han ställer sig framför den stora fyrhjulsdrivna bilen, kopplar på och drar upp mig. 2 bilar fick alltså dra upp mig pga att han inte kunde hålla sig i sitt körfält eller ha stannat till vid en infart till en tomt alldeles innan vårat möte.
Nåja allt gick ju bra iaf. Tackade mannen för hans vänlighet som faktiskt stannade och sen fortsatte jag min färd in mot the big city.

30- grader i morse. Burr. Ojoj. Min darling har vaknat så jag ska gå å prata me henne.

 Vi hörs =)


Aaaoooo

... Thilde sitter i sin babysitter och ler och pratar för fullt med ett bi (skallra) som sitter på den. Hon är för söt. "aaaaoooo, iiii, aaaaaj, eeee, ooo, ääöö, nee..." är bara några av de "ord" som kommer ut . Min lilla älskling <3


Idag är det tänkt att vi ska bege oss in till stan... meen jag vet inte hur de blir me den saken. De snöar massor och vägarna här ute blir inte plogade förrän i kväll. Får kanske vänta i stan till Niklas kommer hem så kan han hjälpa mig om jag kör fast. Förra veckan, när jag varit för bi hos svärföräldrarna så tappa bilen fäste och vi gled ner i diket. Det var helt igendrivet på vägen från dem så man såg lixom inte riktigt vart vägen gick. Som tur var så hade jag sett att; - där framme kommer en snöhög på vägen, bäst att ta de lugnt. Så det gick inte så fort som tur var. kanske 20-30 km efter som jag hunnit med att bromsa in. Som tur var så tog vi oss upp för egen maskin, fick gasa som en tok. Först tog de sig inte alls, men jag la i tvåan och då gick de bättre. Tur de för ja hade inte velat lämna bilen och gå hem me barnvagn i de snödjupet som var...  Sen fick jag höra att även Niklas mamma hamnat i mina spår och glidit ner, även hans pappa. Vi skrattade gott åt de allihopa =)

I natt har Thilde sovit i sin spjälsäng för första gången. hon har Sovit i en vagga innan som går i min släkt. Men nu har hon börjat snurra runt och tar väldans mycket plats så då blev vaggan för liten för henne. Vi har haft henne mellan oss i sängen i en vecka (väldans mysigt) men Niklas tyckte att hon tog för mycke plats så jag var tvungen att flytta in spjälsängen för hans skull. men i morse fick hon komma och lägga sig hos mig när Niklas for till jobbet =)) hihi.

Igår blev de en sväng till barnens hus i västerås. Skulle köpt ett regnskydd till vagnen, men de glömde jag helt bort så klart. Får bli en till tripp i nästa vecka. Skulle behövt ett idag när de snöar så mycket. Tror de ligger ett som tillhör en annan vagn ute i garaget så jag ska kolla om de passa för så kan ja ju ha de så länge.

Skrotan.. Nu har hn somnat i baby sittern <3


Gäsp..

... Är så sjukt trött. Vill sova men de vill inte Thilde, mitt hjärta, min älskling, min underbara dotter som jag älskar så otroligt mycket. Min prinsessa <3


Trött mössa <3

... Thilde sover fortfarande. Vi va väll hemma halv fem kanske och hon somna i bilen. Trött mössa <3

Har hunnit md att äta, stryka gardiner och sätta upp dem i vardagsrummet och fixat lite me annat. Kul. Försöker få en lite mer stilrenare atmosfär här hemma. Känns som om vi har för mycket saker på fel ställen så då måste jag göra om. Ska köpa lite nya lampor för att få lite mer mys belysning och kanske byta ut växterna i vardagsrummet. Får ta lite i taget. Ska plocka ur tv bänken i kväll oxå. Den ser ut som så att den har hyllor i mitten, där dvd och digitalboxen står, sen e de skåp på sidorna. Vi ska ta bort skåpluckorna och plocka ur de som finns där inne och sen fylla på med ved i dom skåpen ist. Tror de kan bli riktigt snyggt. Då blir vi av med vedkorgen som mestadels står tom och bara samlar damm. När jag har råd och tid så ska jag byta ut tvbänken mot en sån där vit lack bokhylle-variant som finns på en viss stor möbelkedia och ha den liggandes under tvn och ha ved i den. Tvn sitter nämligen på väggen så jag tror de kan passa med en sån under. man får köpa nå låga ben att fästa på så den inte ligger helt platt på golvet bara. Mmm... ja har lite planer. Har även sett en annan möbel på samma varuhus som jag ska köpa och ha i hallen. En skänk skulle man kunna säga att de är =) Åh jag är så i fixar tagen att jag vill göra om överallt. Kunde jag tapetsera själv så hade jag gjort de. Är oxå inne på sån här bröstpanel... Tycker de e sååå snyggt. Skulle vilja ha i hallen. Men vi har så stor hall så jag vet inte om de skulle bli fint. Äh, kommer iaf inte ha de men jag tycker att de e väldans snyggt.

Hej svejs =)


Jo då så atte...

... BVC idag. Läkarbesök. Gick jätte bra. Thildis växer så de knakar. 56,5 cm lång och 4650 g. Våran lilla tjej. Hon ligger hos sin mormor och sover nu. Vi ska strax bege oss hemmåt. Skulle behöva ta mig en promenad men finner ingen ork. Blir så trött på mig själv att jag helt saknar självdiciplin. *Morr*.

Dop dag är bokad. Nu ska man bara skivka inbjudningar till familjen å några få utvalda vänner. Känner att de mest är en familje grej men några vänner ska vi bjuda. Kanske skulle ha dopdagen som mål, att tappa några kilon till... Man vill kanske kunna ta på sig något finare just den dagen så då kan de va kul att inte se allt för hängig ut i kroppen. Asså grejen är ju bara att komma igårn. Meeen de e ju så svåååårt att få arslet ur vagnen som man brukar säga.

Blev tyvärr ingen öppnaförskola idag som planerat. va ju på BVC sen orkade jag inte helt enkelt. Man hade ju kunna vart dit en snabbis men kände att de va onödigt. Nästa vecka ska vi iaf dit. Då ska vi prata babymassage. De ser jag fram emot. Sa jag förresten att vi bokat in oss på babysim i april? Måste införskaffa sånna där badbyxor som man måste ha så de inte kommer bajs å kiss i vattnet. Skulle va väldans pinsamt om de hände för då måste dom ju stänga av och sanera vattnet... =/ Behöver inföskaffa någon form av badutstyrsel till mig själv oxå, frågan är bara vad. Ny bikini eller en skapli baddräkt? har hittat en snygg bikini på en butik i Västerås som jag vill ha, men den kostar 900 om ja inte minns fel. Lite väl dyr för min plånbok. Plus att de känns ganska onödigt om man sen tappar massa kilon å inte kan ha den efter de..

Nej nu ska jag se om dotra vill vakna för nu behöver vi åka hem.

Hej så länge.


Vet ni vad?

... I lördags bar de av till stockholm mömbelmässa. De va jätte kul. Fanns mycke kul att se. Thilde var super duktig och bara åkte med i vagnen utan att säga ett knyst =) Våran duktiga tjej =)  Det är lite farligt för min del att gå runt på sånnt där för jag älskar inredning och jag vill ju göra om hemma men ekonomin säger dock i från. Älskar att förnya saker. Men ialla fall. De jag ska berätta är att Simon, från design programmet Simon och Thomas, var där. Efter som jag är helt tokig i att se kända männinskor så gick vi dit där han skulle vara. ja vet att ja e lite larvig men så e de bara, jag tycker de är jätte kul. När vi var på väg så berättade Mikaela, Niklas syster som oxå var med och visade saker på mässan, att hon med stora håret från Äntligen hemma brukade vara där jämt. Tror ni inte att vi precis gick förbi henne när mickan sa de? Haha de va lite kul. Mickan skämdes lite men de va bara kul =) Nå väl. Väl framme vid Simons monter, så gick mickan fram till han och tog i hand. Hon sa till han att jag gillade hans program och att jag var ett fan. Haha kanske inte riktigt ett fan, jag gillar ju bara att se kändisar irl... Meeeen... jag blev knallröd i ansiktet och dom vinka fram mig. jag skaka på huvet. Simon sa OH DAARLIIING!!! Han Sträckte ut armarna och kom emot mig och gav mig en bamse kram. Shit, ja höll på å dö. Alla skrattade, inkl karlarna som hade montern bredvid. Han hälsade på mig och Thilde. Han tyckte hon var lång, men han trodde att de berodde på att Niklas är så lång. Han klappade på henne och sa att hon hande ett vackert namn. Jag var helt förstummad hela tiden... nästan... jag svarade så klart när han pratade med mig. Men shit va jag var generad. OMG! Men kul var de =) det var en dag att minnas. Allt var så exklusivt där på mässan. De va sån himla cool ljussättning överallt och, jaa de va bara coolt helt enkelt. Exklusivt.

Fan va dålig jag blitt på å uppdatera här. Skärpning får de bli. Nu ska jag ta och klä på mig och sen blir de till å ta en promenad me Voffaren. Thildis sover så vi får väl vänta in henne först. kanske skulle ringa svärmor å kolla om hon vill följa med ut å gå. Går ju endå förbi henne på vägen runt.

Nu måste ja gå till dotra som knorrar. Vi hörs =)


Tand?

... Har vare till västerås idag me Anneli. Lämnade tillbaka stövlarna och köpte en tröja på Gina. Känns bra. Efter de vart de lite middag hos mina föräldrar. Thilde fick en jätte söt klänning som mormor gjort till henne =) TACK! Hon hade gjort två men den andra skulle justeras lite så den lämnade vi kvar. Den andra har hon på sig =)

När vi satt där vid köksbordet så ja jag Thildis på bordet... Hon pratade å donade å så säg jag något i hennes mun... En vit "prick" uppe i tandraden... ja sa till min mor så hon tittade å vi kände lite. De känns hårt, men inte vasst. Kan de va en liten tand redan? Det är i den övre tandraden, men inte i mitten som de brukar vara utan på sidan.. Verkar skummt så vi får hålla koll på de om de kanske e nån blåsa av nå slag så får vi se vad de säger på BVC när vi ska dit i nästa vecka.

Asså jag blir inte klok på min mobil. Skit mobil. Man ska kunna föra över musik till den osv... men när man går in i programmet som man gör de i så går de inte. När man sätter muspekaren på tex ordet synkronisera så är de bara ljusgrått. de blir inte mörkgrått som de ska bli när man ställer musen där. Fattar ni? Så är det överallt. man kan inte klicka på nåt... Blir så trött. fattar inte va de e för fel.

Här kommer en bild på Thilde å Acce <3
Glassbåt någon?

... Idag har ja vare in till stan å fikat me malin =) De va kul att träffas. Thilde fick en sån fin "dress" av  henne. Tack så jätte mycket =) Kunde inte låta bli att kuta runt lite i butikerna på stan så hon fick två nya pjamasar och ett par leggings av mig =) I går köpte jag en fin klänning till henne åsså =) Bortskämmd ab haha.

När vi kom hem så tog vi en liten promenad med voffaren. Han härja i snön så nu är han trött å sover. de va en hellikopter som flog väldigt lågt när vi va ute... som om dom leta efter nåt/nån. Borde väl stå i tidningen om de skulle vara så. Måste bara berätta. I går, när ja åkte in till stan, så mötte jag glassbilen. Trodde dom bara körde på sommaren men ack så fel ja hade. Aja onödigt vetande men men.

Nu måste jag kila vidare.


Babysimm

... det var trevligt på öppnaförskolan idag. Men hade fått intrycket av att personalen skulle prata massa... men så va de tydligen inte. Inte gör de mej nå för de va kul att snacka lite skit me de andra mammorna som va där. de va lite kul för vi hade pratat ihop oss, fyra mammor från föräldragruppen, om att vi skulle boka in oss på onsdagsgruppen så de va skoj att räffa dom.

Nu på kvällen har ja ringt till badhuset och bokat in oss på babysimm i april. de ska bli kul tror jag. jag e dock ganska rädd för vatten och tänker med bestämdhet inte doppa Thilde under vattnet om de kommer på fråga. Aldrig. jag har själv blivit neddragen under vatten ofrivilligt och de gillas inte. När jag var liten höll jag nämlien på att drunkna när vi var på semester. Drogs med i undervattenströmmarna, trots att min far sagt åt mig att inte gå för långt ut. Men jag, Anna, jag kan ju simma så det var ingen fara... trodde jag. Min bror fick rusa ut i vattnet och livrädda mig sen. Fy de va en otäck upplevelse. Minns de nästan som i går.

Jag ska ta å gå å umgås me min man och dotter nu. 

Var rädda om er där ute.


Öppnaförskolan


... fasiken va dagarna går fort. Redan onsdag i dag. Vi ska strax åka in till öppna förskolan så dagen kommer springa i väg. I morgon blir de frukost/fika me Malin. De var länge sen vi sågs nu, de ska bli kul för hon har inte träffat Thilde än. Sen e de redan fredag. Då ska Niklas på Svenska rally och jag vet inte än va jag ska hitta på. Känns som om de va nåt som jag skulle göra men jag minns inte riktit vad just nu. Skulle behöva åka till västerås för att lämna tillbaka ett par stövlar som jag köpte men som jag inte är riktigt nöjd med, sen kanske man skulle passa på att hälsa på på jobbet. På lördag bär de av till Stockholm på nån mässa/utställning som Niklas syster är med på, de ska bli kul.

På söndag e de alla hjärtansdag.. Ska köpa en present till Thilde på stan idag eller i morrn sen lär jag väl hitta på nå till min darling oxå... va nu de skulle kunna vara för nå.

Nej dax att klä på lillskrot, hon som sover så sött i sin babysitter...

På återseende hörrni =)


BVC

... Var till BVC nyss. Thilde växer och frodas.  Väger ca 4500g nu och 55 lång. Min fina tjej <3

Nu är vi hos mina föräldrar. Får se om jag uppdtarerar igen lite senare. Känner mig väldans osocial när ja sitter här. Vi hörs av =)


Seeeegt...

... Har gått å blive dålig på att uppdatera bloggen... Är för att jag tappat lusten för att sitta å glo på datan...

Iadga vart de en sväng till sala. Iadga? IDAG ska de stå =) Nå väl. Var ner på bynn (känns så kul att säga de så därför säger ja så hehe) med min syster Anneli och köpte en present till min en annan syster som fyller år i morgon. Hela 40 år blir hon. Ja jag sa ju i ett tidigare inlägg att jag e en liten sladdis =) Men tänker man efter så e de "bara" 13 år mellan oss.. känns inte så mycket nu längre när man själv blir äldre.

Nästa vecka så ska vi in till BVC. Ska bli spänande å se hur mycket våran lilla tjej väger nu, och hur lång hon har blive. Tycker hon ser så lång ut =) Att hon blir tyngre märks för mina slappa armuskler blir väldans trötta av att gå å bära på henne. Även ryggen säger i från i bland. jag måste börja träna upp musklerna för ja vill ju kunna bära på min lilla tjej utan att få ont.

Jag har absålut, hur stavas de igentligen? Absolut? ja de ser bättre ut. Jag har absolut inget att skriva idag.. Såå ja ska kolla fejs sen blire soffan.


på återseende


Hemma...

... Det finns massor som behövs göras här hemma... Städa å så.. Men jag har ingen motivation till nånting. Skulle behöva sätta i gång med lite träning oxå, för att bygga upp mina muskler lite så man slipper få ont överallt...

Alla pratar om viktminskning och hur mycket man gått ner på viss tid osv. Alla är så duktiga som håller på. En stor eloge till er! Men jag kan säga så här, att hur mycket ja än vill se ut som förut, när man va ung å snygg, så kommer de aldri hända. Jag vet att jag inte kan återfå min "snygga" kropp som jag hade när jag var 22-23 å vägde 50-52 kilo... men det är heller inte där jag vill vara, jag har ju förbövelen fött barn ;). Känns som om att alla bendetaljer på min kropp vidgades iockmed graviditeten... Fötterna är bredare, höfterna är enorma och jag får inte på vigselringen för att min fingerled har blive bredare där i benet lixom...Jag ska vänta en månad till, sen måste jag fan sattsa lite, men just nu har jag som sagt ingen motivation till nånting.

Jag blir lite nervös för att träffa folk ute... Man vet ju villka fördommar folk har om allt. Är orolig för kommentarer som "Gud titta på henne va tjock hon blive" eller "Shit, har hon inte gått ner sina graviditetskilon än?". Det är kommentarer som man VET snurrar runt i stan men som aldrig kommer fram till en själv. Jag hatar sånt. När folk pratar bakom ryggen på en.. Det pinsamma är att man själv gjorde så en gång i tiden. Ursch. Men det är tur att man lär sig av sina misstag och att man mognar med åren och fattar att skitsnack inte leder nån vart.  Man får bara samma skit tillbaka sen. Nu vet ju inte jag om folk tycker ja e ful å vidrig, ingen har sagt nå till mig, men man vill ju inte att folk ska tycka de så därför går man nog och oroar sig, med tanke på att man VET att man inte ser ut som förr... Fattar inte varför jag bryr sig om va folk tycker igentligen, men tyvärr e de svårt att låta bli..

Nu har jag ju en anledning till att kroppen inte är som den var, vi har ju våran älskade Thilde, men jag känner att bara för att jag fått barn så behöver jag inte va sunkig och tjock... " Men anna du har ju ditt på de torra, du behöver inte bry dig". Men det är inte de de handlar om. Jag är otroligt lycklig i mitt äktenskap och över att vi fått en sån vacker och frisk dotter, men man vill må bra i sitt yttre oxå.

Vi hörs hörrni.

 


Inte tid

... Har inte riktigt haft nån tid över att sitta vid datan alls... Har lixom inte hållt mej hemma.. å när ja väl vare hemma så har min make inte vart hemma så då har ja bara myst me Thilde. Gud va de händer grejer.... Hon blir så stor och man ser nästan hur hon utvecklas varje dag. Hon är väääldigt med i blicken och ler massor, sen är hon å himla stark i hela kroppen och ligger och rullar från rygg till sida, lyfter nacken massor och är så himla snäll hela tiden. Och hon är bara en månad. Jag är så stolt över henne. Alla barn kanske gör så vid en månad... men vi får mycket berömm för att hon är så med och så stark. det är kul. Hon har vare med mycket med blicken redan sen vecka två och det är så kul att se hur de utveklas mer å mer.

Jag måste vidare. Kommer uppdatera mer snart igen.  Kanske redan i kväll, vi får se.

 

Vi ses =)

 

 


RSS 2.0