Tapeter

... Vi kommer bli tvugna att tapetsera om hela sovrummet...
känns så där... har ingen lust...

Va fan ska man ha för farg då? samma som nu (grå å svart) eller byta helt...?
Möbler å sånnt lir ju i vitt så jag vill nog köra på samma färg... eller ska man ha nå nytt...

Baaaaaahh!!Måndag

... Thilde kommer med hårborsten å så ska man borsta hennes hår. Hon är väl för söt. sen hämtar hon ett spänne å så ska man sätta i de i hennes hår. Men sen ska hon plocka ur de... å bita på de å sen ska jag sätta tillbaka de... men hon  låter de inte sitta kvar. förut gick de jätte bra men inte nbu längre =) haha tokan <3

Idag ska ja in te stan å träffa världens bästa Malin.
Underbara vän!

Vi ska kolla på tapet till sovrummet. Vi vill ha samma som nu men vi får se om de går... eftersom de kans skillja i färg på olika rullar så vi får se va dom säger. Det är fondväggen som blir svårats tror jag... Den andra väggen komme rman inte märka av eventuell skillnad då de är lite special i sovrummet...

Sen ska jag köpa "regnställ" till Thilde. Det är en jacka som är regntät med fleesfoder. Men de ser inte ut som regnkläder, ni vet galon. så de tycker ja e bra. =) Å sen byxa till de. Byxan e inte fodrad, men funkar ju jätte bra som överdragsbyxa och sen e den ju vatten avisande precis som jackan =) Sen lär man väl köpa ett galonställ oxå då vi bor på landet, (lera, vattenpölar å kor och hästar hos grannarna) men ja tänkte att den här jackan ser så vanlig ut så den kommer passa perfekt i vår =)

 

Byxan finns i rosa oxå... men ja tycker att svart passar bätre. Blir så jävla rosa annars...
Såg på hemsidan att jackan även finns i röd... de e fint...  men de blir no en rosa iaf =)

Kläderna är från www.lindex.se


Till mamma.

...

15 år.. Vad va de som hände?
Jag behöver få veta. Jag tror inte de är sanningen.
Jag hör olika från flera håll och jag önskar jag vart där och hjälp dig
Men hade jag då setat här idag?

En längtan så stor, men en saknad ännu större
Kommer det någonsin att släppa?
När jag äntligen fått komma hem så togs du ifrån mig.
Aldeles för tidigt.

Mamma, min mamma. Min fina underbara mamma.
 Jag saknar att få säga just det, Mamma.
Det gör så ont. Snälla kom tillbaka.
Jag behöver dig.

Jag vet att du har det bra nu.
Inga plågoandar som skadar dig
Inga måsten, inga krav
Du kan vara den du är/va. En underbar kvinna.
 En underbar mamma.

De har idag gått 15 år sen vi sågs sist.
Men när ja tänker på de som hände så känns de som om de va igår igår.
Livet är bra orättvist i bland.
Jag saknar dig så hjärtat blöder, men en dag ses vi igen
och då ska jag krama om dig hårt och aldrig släppa taget.

En evighet kan kännas länge, men snart ses vi igen.

Jag älskar dig!
fan i helvetesjävlahelvete va jag saknar dig! =(
Nu blir jag bara så jävla arg å ledsen. Jävla sprit! Jävla cigg!
Va fan mamma! Ja sa ju förfan åt dig att ge fan i de där.
Du skulle ha lysnat på mig! Då hade du vart här idag!


Förlåt..Vi ses i nagijala. ♥

Snälla ni. va rädda om varandra där ute. Ni vet inte när de händer, då man faktiskt förlorar någon, för alltid.


Jahapp då va de söndag igen

... maken gav mig sovmorgon. De behövde ja verkligen efter den här veckan känner jag. Tack älskling!


Idag ska jga ringa till en person som har samma golv hemma som vi e ute efter. Personen i fråga ska tydligen ha lite golv över så jag tänkte kolla om vi kan få köpa de =) Smart va? vi har haft kontakt via sms å de låter som att om de finns tillräckligt så får vi ta de =) Toppen ju. Då slipper vi vänta i två veckor på att golvet ska komma. Håll tummarna!


Förövrigt så har ja faktiskt inget vettigt å skriva. jag känner att de e lite trist. Thilde kom me mina vantar å sträckte fram sina händer. Hon ville ha dem på sig. Okej tänkte jag å de ick hon. Stålt spatserade hon i väg me mina vantar på sig =) Sötan.Sen kom hon me sina vantar och sin mössa... så jag antar att de betyder att hon vill gå ut. Vi kanske skulle ta å gö de. ja e helt seg å har ingen lust alls å gå ut... Men snart så kanske lusten kommer =)Ja e lite sugen på västerås.. Kanske i veckan? Nån som vill haka på?
har presentkort på Makeup strore som jag vill använda =)


I går beställde jag mige en penselväska på internet. Eller rättare sagt Jeanette gorde de =) Vi har världens bästa sida som vi beställer av och i helgen va de fri frakt vilket är kalas bra ju =) Beställde ett kitt me tre mineral ögonskuggor där de även följde med en eller två borstar till, två nagellack, concealer, minerar rouge och sen den där penselväskan =) Efter som de e  från england så brukar de ta ungefär en vecka till man har produkterna så nu har ja nå å se fram emot =)
Marken


... Det är marknad i stan idag. Så mysigt, men samma skit varje år. Men de e ju lite av tradition å gå på marken å köpa remmar å träffa folk =) Ja köpte en pall som ja tänkt ha i sovrummet sen så jag når upp högst upp i garderoben. Den är nämligen 236 hög så som de e nu så når ja inte upp. Ja ska måla pallen vit sen kommer den passa in perfekt. Niklas ska få sig ett par varma ullsockor som han kan ha när han e på jobbet. Jag köte även en hårklämma, makeupremover, sminkväska (som dock saknar plats för borstar, så de måste jag köpa till, en borstväska) och hårnålar =) Här nedan e nåra saker =)

Nu har vi ätit mellis å tänt en brasa. Hoppas de ska bli lite varmare inne. Ja e så jäkla frusen hela tiden. I går eldade jag på kvällen, hade linne, tunika, stooor tjock kofta, jeans å tofflor, endå frös jag. Så kan de va. Händerna är iskalla oavsett vad. Skulle behöva vantar hela dagarna...
Lördagsväckning...


... Vaknade kl 06.00 av att maken mobil RINGER! jag blir så jävla trött på den där jääääävla mobilen!!!!!!!!!
Man ringer inte till folk kl 6 på morgonen. NOLL RESPEKT kallar jag de! Visseligen skulle han upp, men jag hade hoppas på att få sova lite till. Thilde som äntligen legat i sitt rum hela natten vaknade så klart å vart jätte pigg. jaha va härligt. Kliva upp kvart i tre på fredag morgon å kl sex på lördag. Mmm va jag e pigg. Eller inte


Fredagsmys och olw?


... Kommer dom föralltid hålla ihop nu? Tänkte på de när ja nyss såg reklamen. Sången å chipsen. Ordet fredagsmys kom väl till när den reklamen startade? eller tar jag fel? Jag funderar på om dom alltid måste kö den reklamen nu för att de ordet inte ska bli "bortglömt". Aaa ja undrar ja... Vi fårs väl se..


Tidig morgon och sminkade fyraåringar

... Thilde vakna 2.45 å ville kliva upp. Hon fick välling men inte fasiken ville hon sova för de inte.
Kl 4
steg vi upp å nu har hon äntligen somnat igen. Men kan jag sova för de? Näe..


Jag fick åka till Enköping i går för att kolla golv till sovrummet. Bästaste Malin följde med. Dom skulle ev kunna få tag på golv men de måste ringa leverantören i tyskland å höra sig för. han skulle ringa mig idag så får vi se om han lyckats, annars så får vi lägga om hela golvet med nånting annat. Två veckor skulle de ta å få hem golvet isf.. Lång väntan men vi har ju lite å dona med så de gör vel igentligen inte så mycket... Niklas höll på å skulle regla upp en vägg som vi måste ha de vid garderoberna så att de inte blir en 45 cm glipa emellan dem å väggen. Garderoben blir inte så stor som jag velat pga det knäppa måttet på väggen, men de blir bra endå och vi kommer få plats me de kläder vi har iaf.. de e ju huvudsaken. Tur ja kastade två sopsäckar med kläder ja inte använder för ett tag sen =) hihi.


I natt när vi va vakna så såg jag ett program på TLC som handlade om barn som kläs upp och toksminkas för att vara med i nå typ skönhetstävlingar. 4 åringar som såg ut som små vuxna. Jag tycker de e helt sjukt. Ska man inte lära sitt barn att skönheten kommer från insidan? självkänsla? Det var en av mammorna som redan från start sa att hennes dotter inte va bra nog, att hon inte skulle vinna, för de fanns så mycket finare barn där. En mamma sa till sin dotter att; "du vann inte, du är värdelös" typ. Å en annan sa att om de går bra idag så kommer hon få tillbaka sin favorit delfin som hon älskar så,annars behåller jag den ist. Va fan e de för mammor? Papporna var oxå med och de fans en kategori där pappa och barn va uppe på scen så skulle jurryn kolla om dom passade ihop...

En av jurrymedlemmarna blev intervjuvad. Hon sa att om inte dom e snygga barnen, och bara står på scen, så kommer jag somna. Asså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Va e de för folk igentligen?
Nej jag blir bara upprörd. Stackars barn.De ena barnet sa tom att hon hatade skönhetstävlingar. Fast å andra sidan så la hon till att hon ville vinna guld ist för de va mycket bättre. Ja vet inte hur man ska tolka de.
Bild lånad.


Sneak peek

...

Hihi =)
Här händer de grejer =)


Jag lever


... Tur va? ;)


De gick bra igår. LÄSKIGT! och lite ont (fick mer bedövning som tur va) men värt besväret.
Nu får vi vänta i fem veckor på svar så får vi se om jag är "back on track" eller om jag måste in igen.Hur går de med sovrummet undrar ni kanske?
Jo det stora projektet är igång och de kommer bli jätte bra när de e klart. Vi behöver köpa mer golv in dit, men de som vi tidigare köpt på bauhaus fanns inte kvar (dom sålde inte de märket lngre) så nu måste vi till enköping å beställa hem där. Jag måste kolla efter tapet och måla garderober. De ät min uppgift just nu. Å åka å köpa golv såklart =) maken min ska fixa taket, lägga golv, spackla å så va de nå mer...förhoppningsvis är vi klara till nästa helg, men de är inte säkert. kan bli veckan efter.

BILDER KOMMER! massor me bilder! =D


Nu: VILA!


Lite mer inredning

Älskar glasbrickan med dom här små sljuslycktorna på.

Satt å spåna på lite dekoration till sovrummet. Klockan och &:et kommer nog få pryda mitt sänbord va de lider =)
Ljusbrickan med ljuslycktorna kommer nog oxå få en speciell plats i mitt hem så småning om.

Bilder från trend4you.se
Underbar sida!Åhlens

 
Ja den här bilden vart ju stor...? Det är iaf en herrbetjänt
 (som man hänger sina kläder på)som ja vill ha i svrummet. 298 kr =)


Betydligt större bild.. En ljuslykta. Vet inte om de e min stil, men den va tuff =)En sån här måste jag bara köpa.
89 kr. Är de inte som hittat så säg!


Hihi

... jo no blire mycke å städa som en av er skrev =) De gööör inget =)
Det bästa är att de kommer bli så mycke bättre i sovrummet i slutändan=)


Idag är en viktig och väldigt jobbig dag i mitt liv.
Ja vet inte om ja ska skriva ut de här på bloggen va som händer å sker. Vill jag att ni ska veta?
Det känns mer som en familjär sak och bara mina närmaste vänner vet om de. Jag tror oxå att det får stanna där.


Ett stort tack till alla mina vänner för er stöttning å goa meddelanden.
Jag litar på er, de kommer gå bra!Nyfikna?

... Arbetet har börjat =D
Snöiga Bilder

...


Gullan ville vara med å leka =)


Acce älskar å rulla i snön =)


Bästa vänner


Thildes vinterskor är helt konstiga å svåra å gå i. men de funkar fint me raggisar å varma tossor =)


Acce väntar på att få busa.
Tycker den här bilden va lite kul. Thilde står på våran väg upp. Är lika hög som snövallen =) Och acce ser inklippt ut... Vilket han definitivt inte är.Snöbus!

... Nu har vi ätit lunch så nu ska vi ut å busa i snön =)


Thilde tröck två vofflor! Duktig tjej =)Föresten så har ja kommit på en lösning till sovrummet =)
Underbart va? ^^)

Du som komenterat min blogg att du ville ja skulle va me i din tävlig... Don blogg hittas inte... så tyvärr.


Sovrummet

... i går kväll åkte vi till IKEA för att kolla in lite inredning till sovrummet. De va faktiskt min man som kom på den briljanta iden att vi skulle börja riva där inne. Vi ska nämligen ha ner en vägg, å de vill han börja med pronto.
Vi har ju en walk in closet men den ska veck för att skapa mer utrymme å så ska vi sätta dörrar på stommarna där inne ist. Vi kollade på skut dörrar å fastna för ett par. Fasiken så dyyyyrt de va!  6000 spänn ska dom ha för endast två skjutdörrar. 6000! De betalar ja inte. Vi kollade på mitt första handsval å kom fram till att de va billigre och att de skulle passa oss. nÄr vi kommer hem inser vi att de går inte att ha vanliga dörrar... för vi måste göra en speciallösning där för utrymmet är endast 2,46 brätt å vi behöver 2,50 , så nu e vi fast. Hur fan ska vi göra? Hänga ett drapperi för? ALDRIG! gu så fult. kommer inte på fråga. Vi kommer på en lösning. Men hur de blir, ja de vette tusan.

Dom brukar ha garderobsveckor på IKEA. Nån som vet när de e dax för de igen??
Slut tjatat!

... Idag kommer lite tankar... Känner att de e en sån dag idag...

Jag hatar när folk ljuger å går bakom ryggen.
 
Nu säger ja inte att ja vet nån som gör de men jag vill iaf få fram min åsikt.


Folk som inte hör av sig, utan förväntar sig att den andra ska gö de.
Folk som säger; klart vi ska ses, men som sen skiter fulla fan it!

Jag hatar när folk ger en förhoppningar som sen inte införlivas (eller hur de nu heter).

Falskhet!

Finns de nå värre än falska människor som drar nytta av en å sen visar sig vara allt annat än ens kompis?
Personer som bara är där när de gäller vissa saker, men som sen inte visar nå som hellst intresse av att vilja umgås?

Så nu har ja fått spy lite galla.
Nu e de slut tjatat!
Morr


.... Morrar högre än högast idag =(Broarne.se

... Har seta å gluttat runt lite på deras hemsida...

  

Underbara koppar. Vill ha en i varje färg.Eller kanske två, blir så lite me bara fyra koppar =)
Kannan i mitten, herregud så söt. Tänk iskall saft i den i sommar. Mums =)
Den andra kannan, den vita. Gu vilken fin lite gammaldags kanna. Underbar! Skulle göra sig fin på matbordet med vatten i =)

Finns mycke fina saker där. Värt en kik om ni inte vart in där.


Kollade ni föresten på Bigbrother igår? ... Va ska man säga...
Knepigt urval av deltagare... :S


Vad händer?

... ja idag har vi inga som hellst planer. Maken min e hemma från jobb idag för han va lite dålig igår. Jag tror ja ska ge mig ut på en liten promenad aldeles ensam me vovven nu när han endå är hemma. Tänkte no gö de när Thilde sover middag så får även han lite lugn å ro en stund. man behöver de i bland.

I går hade vi min en syster med familj över på midag. min ena bror va med oxå =) De va trevligt å gott. Dom tog med sig lite möbler som vi skulle göra oss av med. Så himla bra när man kan secondhanda =) Haha men ja tycker de e bra ist för att man kastart. Bättre miljömässigt och så spar man in lite slantar =) Perfekt jue =)

Appropå ingenting... De snöar ute...

Snart så =)
Vart tog ni vägen?

...? är de så ointressant å läsa nu när ja inte gör om något rum? Stanna kvar, för om ett tag så ska de börjas med sovrummet! Där blir det ett lite större projet vill ja lova! Men just nu måste de sparas ihop lite slantar till inredning dit in! Om de e nån som e intresserad av att köpa Malm sängstomme med tillhörande sänbordsgavel 160 så hojta till! Den är i ekfaner å har inte många år på nacken sänggalvelgrejen är ca ett år å stommen ca 2. Ingen som helst skada va vitt jag vet =) De e riktigt smart att man kan "gömmaundan" sängborde. På så vis får man mer plats på sidan av sängen plus att man vill kan man ju gömma saker man inte vill att folk ska se ;) Tycker även att d ee riktigt snyggt att ha dem lite utdragna oxå å ha sänglampan på glasskivan som e högst upp. Och sen ha sin favoritbok eller va man nu vill där. Perfekt förvaring!
Är det fult å skryta?


... i så fall så skiter ja i det =) ja måste få berätta att Thilde (1 år och 2 månader) är så duktig med språket.
Hon säger redan en mening med TRE ord!

Titta, däe kocka! = Titta där är klockan!

Hon kan säga orden:
 
Mamma
Pappa
Titta
Hej
Nej
Oj oj
Aj aj
Nam nam
Pippi
Tut = Slut
Titt-tatt = Tick tack
Muss = Puss
Titt = tittut
Nuuu = Muu
Määä = Bäää
off off = vov vov
Ao = mjao
Isse = kisse
Däe = där
Kocka= klocka
Ocka = docka
papa = lampa
mpa = strumpa
Nanne = Nalle

De är hela 24 ord =)


Hon säger flera tvåords meningar som tex:

Däe mamma
Däe nanne
Däe ocka

Hon är så duktig våran tjej å hon blir så stor. tiden bara springer i väg jue "/
Just nu har hon dille på å gå å tända å släcka alla fönsterlampor och plaska i toastolen.. Busunge =)


"Mamma ja vill oxå skriva på datan.."


Badar i rött

... inte riktigt...

Men ja sitter här å avnjuter ett välförtjänt glas rött vin å de är riktigt musigt. Vet inte när jag drack nån form av alkohol sist faktiskt. Jo ja tror de va i oktober senast =)


Vi va hem te karin å johan e snävng nu i kväll... men där blev vi inte långvariga för deras som bajsade satan flera ggr så vi tog vårat pick å pack å åkte hem igen. Men de gör inget. Jag tycker de e rätt skönt me en hemma kväll i kväll. Känns ganska mysigt. =) Ska alldeles strax ta å tända upp lite ljus å  så =) Thilde ska strax sova å vi ska se melodifestivalen som jag ser börjar NU! Slänga upp ett par kort sen blire soffan =)

  

Nån skumm typ i min kamera och sen en liten bild på det goda vinglaset =)


Ja gillart.


http://www.youtube.com/watch?v=-Edv8OnsrggBritneys nya video, Hold it against me.

anträffbar


... Jora nu har ja en mobil som funkar me mitt kort!
Tack snälla Carola för att ja får låna din gamla så länge =)


Kommit igång

... Nu har ja verkligen kommit igång vad de gäller bloggandet så nu vill jag gärna ha lite önskemål om va ja ska skriva om så att fortsätter följa bloggen? Om ni nu vill de så klart ;P Bilder vet ja att ni vill ha å de måste jag ju säga själv att ja blivit bättre på och ja ska göra allt ja kan för att försöka få upp iaf nån bild per dag =)


Hur går de för mig å min kära iPhone? Jo jag va in på försäkringsbolaget i går em. Dom ville se kvitto (givetvis) sen tog dom min telefon. Dom skickar inte i vägn den för lagning utan kommer sätta in ersättnings pengar på mitt konto. Får de va dom tycker den e värd...  ett år gammal e de ganska så precis. Självrisken ligger på 1500 så ja får väl köpa mig en bättre begagnad iphone sen. Inte förrän i aug kommer ja kunna förnya mitt abonnemang och på så vis få en ny telefon gratis =) De gillas så jag får väl stå ut ett tag helt enkelt =) Jag trodde ju mitt simkort va paj, men när niklas kom hem å ja kunde ringa min operatör så sa dom att ja måste ha en 3g mobil för att kortet ska funka. Så nu hoppas jag att den jag ska få låna i em är en sådan så jag kan ringa igen. Dock har ja inge nummer alls kvar å de enda ja kan i huvet e till min make så ni får höra av er sen, ni som har mittnummer, så jag får erat =) ja kommer skriva ut på fejs när jag e anträffbar igen.


Mission completed


... Är ni nyfikna nu?

Här kommer de utlåvade bilderna. Ännu är inte rummet helt 100 klart.
Ja ska som sagt in med en fåtöl och tavlor, eller rättare sagt fotoramar, ska upp på väggarna.. sen så =)

Håll tillgodo =)

Ja vi börjar väl före då...
Kaos ja vet "/
Ännu mer kaos... Notera att detta rum även anvädes som föråd...


Thilde och dockan va med =)
Här ovan ser ni det blivande kontoret.

Fy fan så här såg ut...Å herre gud tänker ni nu...


Men nu ska ni få se =)

Där i hörnet e de tänkt att fåtöljen ska stå sen. Och ev nån form av sidebord som man kan ha laptopen på.
På väggen kan ni även se en del av Niklas alla pokaler som nu har fått en egen hylla att stå på och inte undanskuffat i nåt fult vitrinskåp =) Han e nöjd! Å de e jag med =) ja har tänkt mig att ja ska köpa ni vet sånna där små lackhyllor och satta på väggen till vänster om stolen. Typ två stycken i olika höjd. Där kan man ha sin favoritbok å en kopp java å sen bara sitta där i lite lugn å ro. En avkopplingsplats ska de bli. Sen ska det upp tavlor som sagt å ev en klocka. På väggen ovanför datorn ska de upp en forn av anslagstavla. Sen om de blir en man kan skriva på eller bara en magnetisk, de får vi se.Låter denna bild få avsluta detta inlägg.
Nu vill jag att de dundrar in komentarer!!! =)


Ni undrar såklart hur de blev i Thildes nya rum.
De kommer bilder så småning om, för de är inte klart där inne än..

Om jag bara kunde!

... Så skulle jag ha ringt försäkringsbolaget för länge sen.
MEN JA HAR JU INGEN TELEFOOOON så då går de inte så bra å ringa...


Nä men så här e de. Eftersom ja va så listig å kom på att ja surfar med mobilt bredband här hemma, så kan man skcka sms via datan. Så sagt å gjort så fick ja tag på Niklas som ringe försäkringsbolaget och ja skulle kunna lämna in min telefon med kvitto för 1500 kr. Eftersom ja inte hinner in i dag så får de bli på måndag.

Drog över till grannen som snällt lånar ut en av deras gamla telefoner. TUSEN TACK! Hem igen. Stoppar i simkortet. Men då e de ju de lilla problemet att mitt simkort är ihjäl så ja måste beställa ett nytt sånt. Går in på 3´s hemsida och försöker få kontakt med kundservise... RING PÅ TELEFON NUMMER xxxxxxx bla bla bla! JA KAN INTE RINGA! Kan dom fixa en chatt eller vad som hellst så man kan få tag i dom utan att ringa? Jag är så arg å ledsen! Ni anar inte!*Sliter mitt hår å skriker rakt ut!*

AAAAAARRRRRRIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHH!!!!!!Det är åt helvete!

... Ja e fan uppriktigt sagt riktigt jävla leden över att min Iphone inte funkar mer =(
Jag vill bvara gråta. Helt seriöst. De e ju helt sjukt hur fast man kan vara i sin lilla mobil. Men ja menar den kunde ju allt! Jag använde den till allt! Ni som har en Iphone vet va ja menar. Va ska jag ta mig till? Nu ska jag iaf få låna en mobil av min snälla granne tillsvidare, men den kan inte ersätta min gamla. Jag måste ha en ny... men dom e ju så satans dyra! Mitt abonnemang går inte ut förrän i oktober å först då kan jag skaffat ett nytt abonnemang med en ny telefon.

Helt seriöst så sitter ja här med tårar i ögonen. Ja e helt förtvivad =(

Fan helvetesjävlapissskit!


Hoppas bara att simkortet funkar fortfarande... "/


Och för den delen så ligger alla mina kontakter på iphonen, så den som vill att jag ska ha ert nummer får väl höra av sig..

*suckar djupt*


Fredag

... I dag ska de städas städas å städas lite till. Det behövs här hemma för allt mitt fokus denna vecka har varit på arbetsrummet, å vet ni vad? De är KLART!!! Eller ja nästan klart. De ska in en fåtölj, nya pärmas ska köpas och de ska upp tavlor å lite sånnt på väggarna men detar jag sen när jag e 100 på hur jag vill ha dem. jag skulle behöva lite mer dekorations saker oxå så d e kanske blie en tripp till strömsbacka idag för att se om dom har nå spännade kul saker till mig. Jag gillar stömsbacka. Flera av er kanske tycker nej usch för second hand å de är så äkligt osv, men de tycker inte jag. Man kan fynda mycke kul saker där. Gamla saker, böcker, lampfötter, lampskärmar man kan klä om, möbler som går att få som nya me lite färg, tyg ect ect. Ja har köpt en lampa där som ja tror kommer passa perfekt här inne sen när jag fått tummen ur och klätt om skärmen till den. =) Måste även byta kontakt på den då den som sitter på inte e jordad så den passar ju inte i våra uttag.


Jag kommer bjuda på bilder när städningen är avklarad.Thilde sitter å stoppar dockan i papperskorgen (som e tom) å sen lyfter hon ur den, stopper i den igen å sen går hon i väg me papperskorgen. Sen blir hon lite arg emellanåt när de inte riktgt går som hon vill, typ när papperskorgen vickar. De e härligt. Hon har verkligen en stark vilja.Man ser knappt papperskorgen men den e där iaf =)Så här ligger de till

... Hyllorna är uppe på väggarna och jag börjar se slutet på denna roliga lilla "resa".

Det blir bra. Det blir jätte bra! jag behöver bara köpa en fåtölj in hit och det kommer bli den första på bilden som ja la upp i ett tidigare inlägg. Den går tyget att ta av å tvätta på oxå vilket jag tycker är bra. Sen att den har en fotpall är ett plus!
Nu e de bara lite små fix kvar. Dekorera, dammsuga å torka så kommer de va fint sen =) Bilder kommer nog förmodligen i morrn. Så håll utiki =)


Nu blir de kväll för min del.

God natt på er =)


Idioti

... Hur tänkte ikea när dom satte klisterlappar på hyllkonsollerna?Har 12 stycken där jag måste sitta å pilla bort denna fula klisterlapp...Fan fan faaaan!


... Den e död nu =(

=(


... Nej nu börjar jag faktiskt bli riktigt ledsen =(Fler å fler

... Fler å fler läsare hittar hit å d gillas.
Varmt välkommna.


Idag blir de inge arbetsrumsjobb... Jag ska träffa en kompis å de känner jag att jag behöver idag oxå.


Jag är lite ledsen idag... Eller ledsen å ledsen, jag e faktiskt ganska lugn å sansad efter vad som har hänt.
I natt vakna Thilde kl 1. Klarvaken oc vägra somna. Vid två gav ja upp så vi gick å såg på tv. Halv fyra ungefär, bar ja in henne i våran säng å så la vi oss å sov. Eftersem mamman tydligen var väldigt trött i morse så missade jag att lilla fröken stigit upp och med sig hade hon sin vällingflaska och min Iphone. När jag vaknade å märkte att hon varborta, så studdsa ja upp ur sängen å ropa på henne. Mamma fick ja till svar... Vart va ungen? Jo i tvättstugan å äter hundmat och plaskar i hans vatten... Ja kan se er skratta.. Men vänta lite. Man spar väl det bästa till sist? Jo för så här va de. I vatten skålen låg vällingflaskan å simmade och bredvid sig hade hon min Iphone som hon hade "tvättat av" i samma vattenskål... Som tur va så va så låg den ju inte kvar "i blöt" iaf... men den är vääääldigt blöt endå =(

Så vill ni mej nåt idag, så nås ja på fejs.


*MORR*


Nu behöver ja hjälp!

HJÄLP!!! Eftersom ja inte får plats med en schäslong i arbetsrummet som de va tänkt så behöver ja en fåtölj...
va tror ni om följande?


Hellst vill ja ha den här nedre... men dom e dyyyyyyyra!


Osynlig?

...Hittade den här bilden innen på fokis blogg så jag begav mig genast till den sida som hon uppgav på sin blogg för att se mer av hans coola stil =) Kan ni se honnom?
Mannen heter Liu Bolin och han målar tydligen sina kläder för att "smälta in" i miljön!Pust å stön

... De är jobbigt att bubba möbler må ni tro. Nu är iaf datorn på plats i nya rummet. Men än e de mycke kvar att göra. Hyllor ska upp, gardiner ska hängas och diverse småplotter ska stuvas undan på rätt plats. Men i helgen kan ni nog se bilder på det färdiga resultatet =) Så håll utkik.

 Thildes rum... ja va ska man säga. De ser tommt å kalt ut... Pianot måste tyvärr stå kvar ett tag så de ser inte så mysigt ut. Det måste upp tavlor på väggarna och sen ska hennes lackhylla upp. Man får se de så här: hon bryr sig inte om hur de ser ut, bara hon har plats at leka på, å de har hon.

nej nu ska jag fortsätta... Får passa på nu när T sover =) Hon har fyra tänder på G och lite feber så hon e inte på sitt bästa humör idag. Vill att ja ska bära henne hela tiden.Hur går det?

... jo i går kväl va jag å maken till ikea och handlade lite nytt till arbetsrummet. Dock blev det inte den hyllan ja tänkt in dit men de blev en liknande så jag kommer endå ha samma typ av upplägg =) bara nåra fin justeringar. Å de blev lite billigare oså å de har vi inget emot =)Jag har börjat flytta runt lite möbler å de ser ut som en storm har dragit igenom huset. Grejer överallt. Det blir lite småförändringar i tvättstugan oxå. Bla så kommer en garderob att komma dit plus Thildes skötbord. De kommer bli bra tror jag.

I kväll hoppas jag på att vi ska kunna köra bort lite möbler som vi inte ska ha kvar till svärföräldrarna. Dom har bra förvaring där och desutom så e de deras gamla möbler som dom får tillbaka =) Sen har jag skänkt bort ett vitrinskåp och en byrå, och dom blir vi av med i helgen. Tillsdess får lilla toan agera förråd =)

Nej nu lär ja sätta fart. Stänger av datorn för att flytta den å ja kommer inte skriva nån mer blogg idag. Tror jag. Om ja inte uppdaterar från mobilen så håll utkik =)Nummer fyra

... De går undan. Det blir ikea i kväll me maken å handla nya kontorsmöbler å lite inrednings detaljer. Det blir inga märkvärdiga saker, men väldigt funktionella för oss =) Lite murrig mysig stämning =)

Ja hoppas verklgen att de blir som ja tänkt mig i mitt huvud...


Äh hursom så kande de inte bli sämre iaf! Ni ska få se.
Mycke bloggande =)

,... Tredje inlägget bara idag. haha =)

Ja har gömt undan filmerna i tvbänken. Har ju dörrar på den å där fick dom plats. Vet dock inte hur ja ska gö me barnfilmerna om dom ska få en plats på Thildes rum eller om dom oxå åker in i tvbänken... Tro dom åker in där faktiskt. Va ska hon me dom på sitt rum till? Sen e de dedär me Niklas alla rallypokaler... han vill ju gärna ha dom i vardagsrummet hellst så att man ser dom men njaaa... där e vi inte överens. Just nu stor dom i ett fult gammalt slitet vitrinskåp som är köpt på ikea  en gång i tiden. men de skåpet ska kastas. han får nog en "Lack vägghylla" att ställa dom på inne på arbetsrummet. Tror de kan bli bra.

Ja älskar att ja fått de här projektet. Det är precis vad jag behöver. De va faktiskt Niklas som sa att ja kunde få fixa till, bara de inte blev alltför dyrt. Ja satte en budget på 3500 kr å den kommer ja hålla =)

 Det här är något som gör mig glad! =)


De går bra nu.

... Sakteliga så går de frammåt. Nu skulle jag bara behöva flytta ut alla möbler, in me Thildes möbler, köpa nya möbler å ställa in i hennes "gamla" rum å fylla på me alla saker som ska vara där... Tycker ja ligger rätt bra till för att kunna vara klar i helgen =) En sak som ja funderar över... DVD filmer, vart har folk sina filmer? ja vill inte att de ska synas, men ja har inte plats för nå extra skåp i vardagsrummet att förvara dom i... Vart har ni era filmer??
Miss

... Missade vist i all hast att skriva med att vi inte var själva i västerås utan att karin svante å stella var med oxå. Så nu vet ni de =)


Idag... Fortsätta med arbetsrummet... Går lite segt för jag vet inte var ja ska gö av alla gamla pärmar å sååt som står i dom fula hyllorna vi har nu.. Älsklingen skulle hämtat upp flyttlådar men de har han missat. Ja å thilde får fixa de senare idag. Grejen är att de e säkert en meter snö att pullsa i fram till där dom ligger men de får gå.

Min förhoppning är att de ska vara klart för flytt till helgen. Vet inte om ja skrev de men vi ska byta rum, Thilde ska få större rum så tar vi hennes gamla rum som arbetsrum.

De ja skulle behöva inhandla får jag skjuta på nån dag eller två för i eftermiddag e de playdate me sara å william =)


Jo

... Det blev IKEA och maxi en sväng nu på förmiddagen..
Men nu lär ja fortsätta med mitt mission. ARBETSRUMMET! =)

Bilder från idag


God morgon =)

Våra vita vintriga björkar =)Sist men inte minst, Pupplin på ikea =)Wiihiiii... Operation arbetsrum/kontor har inletts!
Före och efter bilder kommer när de e klart =)Taco mys

...i går va N på svenska rally på dagen. Ja va in te stan me syster å fika lite. Köpte alla hjärtan pressent till T och N :) Igår kväll va vi te sara Marcus å William å lekte å åt tacos. Riktigt gott :) till efterrätt bjöds de på fruktsallad med vaniljkesella :) tack för en mycket trevlig kväll :) Idag vet ja inte alls va vi ska hitta på. Känner för å gö nå familjärt, men N ska åka scooter så ja å thilde få hitta på nå annat.. de får bli min information för denna gång :) Hejsvejs.

BILDEEER!

... Har tage nåra bilder me lilla kameran idag när vi va ute å åkte pulka =)
Tänkte bjuda på dom =)Tänk va vinden kan göra =)

Haha Acce sjönk seriöst ner så här mycke i snön!

!

hmm....
Nåra miljoner?


... hittade föresten en villa tillsalu idag... För den nätta summan 38 500 000 kr.
De har väl alla i bakfikan... Eller?

Lägger upp en bild på en potentiell trappa till vårat hus... Om nu nu skulle bygga "loftet" som vi pratat om..När ja va liten så hade jag en fantasi om hur mitt drömhem skulle se ut... Å här ska ni få en bild på en liknande trapp som ja skulle ha i mitt hem =)Dock ville jag att den skulle svänga åt varsitt håll redan från början å så skulle ja ha en fontän i mitten.
Men idag hade jag hellre valt denna underbara trapp =) Så blire i nästa kåk ;P
Snodde den här

... av mammsen =)Så jäkla söta =)

Å inte klagar dom på snön heller. Dom tar sig fram endå =)


snart

... star e de dax för operation...

Ja e så nervös va läkaren ska säga när ja e där.. Hur allvarligt e de? Hur mycke måste bort?


Rädd..Blogg

... Ja läste på en blogg... Där han skrev att han tyckte att vi skulle ta bort ozonlagret så att lacken på bilen skulle hålla längre då vi skulle slippa salt på vägarna eftersom vi då kanske inte skulle ha vinter, enligt han.
EGO!!! Alla stackars djur då? va skulle dom gö? När isen smälter, länder blir översvämmade å folk dör. Nä, ja blev lite irriterad.


Så nu fick ja avreagera mig lite.


En annan dag

...


Ja...

Har inge vettigt å skriva...


Har sett på en tjejs blogg, en lista, där man lägger upp olika foton varje dag... kanske vore nå för mig... menja e ju så dåli på å sitta vid datan.. Finner lixom inge tid till de... Vi får se...


ditt å datt

...Beställde lite vårkläder till Thilde från HM
5 par byxor å 3 tröjor för lite drygt 350 kr. NöjdThilde vill skriva lite:

ÄäÄäääääääääääääääääääääääääööö-
äääöööödddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddöööö mmmmÄääämm mmm    mm m    nb                           bbll-gfh p+ågggggggggggggggvgc.-j -u uyå p¨å¨8.n  oi


Hon kan hon min tjej. Nu blev hon as sur för att hon inte fick fortsättas....
Tjejen med humör...


Lär gå.
 

RSS 2.0