Beige

Det var aldeles beige ute här om dagen. Jätte härligt ljus och himlen va underbart vacker. Svårt att få alla färger på bild me iPhonen men här e iaf ett försök.


Guten morgen

Min dotter har fått nå dumheter för sig och skriker med arg och bestämd röst. Som om att hon skäller på en. Vill hon måla och vi inte kan göra de så skäller hon på mig å säger typ: MÅLA! och rynkar ögonbrynen. de började i går. Man får hålla god min för fan va lätt de e å skratta.


Vår

Sitter med mitt morgon kaffe. Första koppen på morgonen är så där lite extra god tycker jag.

Beställde lite kläder i går. En tröja åt mig å ett par jeans. Hatar å beställa jeans men tänkte testa. Man vill ju lixom prova å så meeen. Ger de en chans. Thilde fick en hel del kläder i bästa storlek - 98. Mestadels tröjor å så för byxor blir så stort i midjan så dom måste jag se irl hur de ser ut. Precis som för mig när ja ska köpa byxor. Haha. Snart dagis så vi hörs :)


Bjuder på den här

.. Gillar den här... För jag ser smal ut :)


De svänger

Humöret altså. Nu har ja en depp. Känner en sådan enorm saknad. Jag blir så ledsen.

Avslutar med en bild. Lovade en speciell person denna ... Haha :P


Dah dah

Semlor. Jävla skit va jag hatar dom. Vidrigt goda jävla bullar som nästintill bara smälter i munnen. Hatar att jag älskar dom. Jävulens påhitt. Semlor choklad och redbull. Idioti. Vidrigt påfund av någon som vill andra illa. Nä skämt å sido men fasiken va de borde förbjudas! Så nu har jag avreagerat mig lite

Hejsvejs.


Galen

En helt galen kännsla har byggts upp innom mig. Kan inte förklara mer än att de känns så jävla bra å skönt! Mmm de e fan härligt. Fjärilar i magen, släng er i väggen. De här är helt sjukt!


En helt ny värld

... Vill ni ha en uppdatering om vad som händer i mitt liv? Isf kan ni fortsätta läsa annars kan ni gå här i från nu. Klart ingen slutar läsa för det är väl lite därför man läser bloggar :P

Vet inte vad ni vet å inte vet. Därför börjar jag med att säga att jag jobbar ju igen och jag trivs. Funkar bra men några fin justeringar måste jag göra sen kommer det nog bli bra. Jag hoppas det iaf.

Jag går och pratar med en såkallad psykolog så att jag ska få rätsida på livet. Om det hjälper de vet jag inte. Hon verkar mest vilja dö när jag nämner allt skit som jag vart med om och som jag råkat ut för. Hon ser ut att svimma vilken sekund som helst och kan inte förstå att sånna saker som hänt mig faktiskt händer. Måste nog byta till en annan mer proffitionell (stavas de så) psykolog. Min läkare ringer aldrig och. De stör mig. Vi hade en telefontid bokad för ett antal veckor sen men de verkar ha kommit nå viktigare emellan. Äter en medicin som vi skulle utvärdera. Jag kan säga som så att jag har gjort en egen utvärdering av den och den var bra så jag kommer fortsätta med den. Funderar bara på om man kan blanda den med mina lungnade tabletter så de lär jag ta reda på.

Thilde har fyllt två år och hon utvecklas så himla mycket varje dag tycker jag. Hon är en riktigt bestämd liten tjej som vet va hon vill och när de inte går som hon vill blir hon galen. Man kan tro att någon annan tagit över hennes kropp. Haha Gud vilket humör! Men det är roligt, och jobbigt, vill jag tillägga :)

Jag har fått nya drömmar i mitt liv och även insett att livet är kort och är till för att levas. Kanske är det ett steg i rätt riktning mot hur jag mått tidigare då jag sett livet som ett helvete och bara velat försvinna. Jag har bestämt mig för att försöka ta tag i mina drömmar och förverkliga dom. Ska jag kunna leva de liv jag vill i framtiden så måste jag göra något nu. Kommer nog komma dagar med rejäla bakslag men jag måste försöka.

Jag va till optikern i går. Tydligen e jag översynt och har brytningsfel så nu blire linser för min del. Jahapp. Ännu en ny värld att kliva in i. Bara å gilla läget och inse att jag måste göra detta för att se bra och slippa ha huvud och ögonvärk. För er kanske detta är enkelt men för mig som mår,och har mått, som jag gör så e de inte så lätt. Ångesten kommer krypandes men jag håller emot. Jag måste. Jag måste.

Försöker ta en dag i taget men tänker mycket på framtiden. Vart är jag då? Lever jag? Har jag fler barn? Osv osv.

Jag väljer att leva idag.


RSS 2.0