To day


...Go morron...

Idag blire stan. Ta en liten promenad me Sara sen öppna förskolan. Ingen lust allt att gå dit men jag måste väl. Orkar inte med om de är nån bebis som e lessen. Sist va de de. Två st som bara grät hela tiden. Gud nu känner jag mig rutten som säger så där men jag orkar inte. Jag är så van med Thilde som nästintill aldrig gråter, iaf inte så där hysteriskt som dom barnen gjorde sist (gör hon de blir jag jätte orolig, men de handlar mest om att hon får magknip). Jag fick ont i huvet. Gud va dålig jag är nu, men jag är inte på humör. Jag brukar inte bry mig annars men idag känner jag mig bara på de humöret. Jag är trött. Har inte sovit bra i natt. Månen lös in som en jävla strålkastare rätt in i mina ögon när jag vakna av att Thilde knorra å ville ha mat. Jävla måne tänkte jag då. Gav henne mat sen drog jag ner persiennen på.... halvstång. Kan man säga så? Kan inte dra ner helt för Agda vill gärna sitta där och kolla ut. Vi har en utanpåliggande träpersiennn, så skulle ja dra ner den helt så skulle hon riva allt bara för att få sitta där och titta ut i natten.


Mot duschen...


Kommer ni i håg?


... Minns ni när man va liten å lekte med manicklar? Shiiiit. Va ju jätte skoj jue =) Hade hur mycke som hellst.


Nyligen så flög de en stooor rovfågel här utanför. Han lät precis så där som örnarna gör på tv. Jätte tufft va de. Han satt i en tall här bakom å skatorna som bygger bo i den blev arg på han å gjorde så han flög i väg.


..:Over and out:..

 


snabbis

... Skriver en liten snabb och kort uppdatering. Har inge sug att blogga alls. Känner mig inte på topp va de gäller vissa saker och de tynger ner mej. Vet inte hur jag ska göra för att lösa problemet heller, å de tynger mig ännu mer =(


Dopet i söndags gick jätte bra. Thilde satt mest och tittade och pratade. Hon e bara för söööt min lilla tjej. Bilderna på min kamera är väldigt suddiga så jag har inga bilder att lägga upp tyvärr
=( Stativet användes för att filma, kände att de var prio ett då man kanske kan få nåra kort av nån vänlig själ, men tack stefan för att du försökte ta nåra kort iaf. Vi vill även tacka alla som var med för de fina presenenterna. Super tack!

Den här veckan blir lugn. Var bara hemma i går och plockade lite. Men jag va inte på humör så de blev inte färdigt så jag får försöka igen idag. Känner inge sug till nån ting alls. Det är öppna förskolan i morrn, men orkar jag träffa massa folk? Vi får se. Missade förra veckan så man kanske måste gå i morrn. Skulle va kul att träffa nåra vänner där iaf. På torsdag lir de fika med Malin. Äntligen. Jag saknar henne.

Usch. Vill bara gråta idag, men när jag ser på min dotter kan jag inte anat än le. Hon är de bästa som hänt mig. Vet inte vad jag skulle göra utan henne. Hon är mitt allt.

 Bäst jag slutar skriva nu.


Yes


... Vi har fixat lokal. Eller jag har fixat lokal. Efter att ha ringt till kyrkan och hört mig för så kommer vi nu få vara i Fläckebo, Ca en mil bort, men va gör de. Vi har en lokal och vi slipper vara hemma hos oss. Skönt. Alla kommer ju med bil så de gör no inget om man får ta bilen till lokalen heller. Blir en tripp till västerås med svärmor i eftermiddag. Ska inhandla lite till dukningen. Thilde är lite små snorig så jag ska köpa mig en sån där nässug oxå. Kan vara bra att ha en. nu e hon jätte vaken i sin sng så jag måste kila. Men nu vet ni hur de ligger till iaf =)


Inte min dag idag =(

... Baknadet idag gick bra. Tack snälla för hjälpen. Thilde var givetvis hon med. Hon satt i sin babysitter och tittade på =)  Mammas älskling =)

Vi åkte fram till församlingsgården för att hämta ut nycklarna till söndag då de är dax för dop. Vi skulle vara i lokalen intill och fika efteråt. Väl där så såg vi att de var stängt. Hade bara öppet 9-12 å vi va där vid två. men de va öppet så vi gick in. Nu ska ni få höra. Eftersom vi bokat försammlingshemmet så förväntas man att man ska få vara där. Det var ju prästen som sagt att de gick bra och skrivit upp oss. nu e de så att lokalen är bokad av kyrkan för att ha nån jävla musik cafe och lottdragning å skit den dagen. KUL! Vi skulle då få vara på övervåningen om vi ville... mmm okej vi kikar väl hur de ser ut. När vi kommer upp där, jag och denise, så är det flera mindre rum där uppe. Små rum, de flesta med massa leksaker å sånnt i. Så vi skulle inte kunna sitta tillsammans allihopa. Det fanns plats för ca 27 st, vi är 43... Köket ska vi inte ens tala om. de va ju inte ens ett kök där uppe utan bara en bänk med diskho och några få skåp. Blev så besviken. Vi hade ju bokat. Vi kom fram till att man kan hyra A salen uppe vid skolan. ringer och vill boka den. "Tyvärr den e upptagen på söndag". Vafaaaan tänkte ja då. Finns bara ett alternativ kvar å de e nån typ kyrklokal en liten bit från kyrkan. UPPTAGEN den med!!! Jag blir alldeles varm i kroppen och känner att jag börjar få lite smått panik. Vart fan ska vi nu vara? Det enda alternativet nu är att vi får vara hemma hos oss. Vi får leta ihop bord och stolar till alla gäster och duka långbord hos oss. Tur vi har öppen planlösning. Sen får vi väl skrammla ihop assietter å kaffekoppar å sånnt skit. Eller så får vi köra med papperstallrikar =( jag e sååå besviken. har vi lite tur så går de att komma åt de bord och stolar vi hade till bröllopet. Håll tummarna att de går.

Nu e de dax för mat...

Hej då / en mycket besviken anna


Va e de för en dag?

... E de en vanlig dag? Nej för de e Niklas födelsedag hurra hurra hurra <3
Grattis till min älskling på födelsedagen. Älskar dig <3


I går va de dax för Thildes tremånaders sprutor. Det gick bra när vi va där. Det gjorde ont men hon var så duktig. Hon sov nästan hela dagen efter de. Fick jätte hög feber på kvällen. 39,5 så det var bara att ge henne alvedon. Hon hade även jätte ont i magen så hon var såååå lessen. Stackars min lilla skrutta. Hon somnade väl vid 11 sen ville hon ha mat vid 12 igen sen sov hon till 6.15. Skööönt. men hon hade fortfarande lite feber när hon vaknade, 38,4 så de va bara att ge henne en till alvedon. Hon somnade om igen sen och när hon vakna va feberna nere på 37,4. Kändes bra. magen har kronglat lite idag med men nu på kvällen verkar hon pigg igen.

Idag var vi till vetrinären igen med acce. Det var dax för ultraljud å kolla hur de står till med han. Prostatan var ENORM och hade små cystor så de blir operation. Han får nu både antibiotika för inflamation och smärtstillande.  Det visade sig att han även har kronisk blåskatarr, så ni kan ju förstå att han har ont. Min älskade lilla hund. han var super duktig under besöket. Vetrinären fick raka han och kolla hur mycke han ville. Acce bara låg där, stilla. Jag fick jätte mycket berömm för att han var så duktig. Shäfrar brukar vanligtvis låta väldans mycket sa han, men acce sa inte ett ljud. Flera gånger sa dom att dom var imponerade av hans lugna och bra beteende, att han var så snäll. Man blir lite stolt =) Dom frågade även om vi avlat på han men de har vi inte. De tyckte dom va synd för dom tyckte att han var sååå fin.  Det har jag fått höra ett flertal gånger och folk har tjatat på att vi ska ställa ut han men det finns inge intresse av de från min sida så de har bara känts onödigt. Det är kul när man får berömm för sin hund. Annars gnäller alla bara på att han e arg på andra hundar. Men de kan ju bero på hur han mår oxå. Det är ju bara han-hundar han inte gillar. Tikar, barn och vuxna går hur bra som helst.

I morrn blire att baka till dopet. Anneli å Denise kommer ut.

Vi hörs =)


hej hej hemskt mycke hej

... Niklas åkte på plogning i går. åkte halv sex å kom hem vid två i natt  =( Nu e de ju lika mycke snö ute igen som de var innan de hann smälta bort massor =( Så trist. Såg på vädret att morgondagen skulle bli lika snöig som går dagen =( De känns så där. Thilde ska få sina första sprutor i morrn, Niklas har tagit ledigt och följer med. Fixar inte de jag. Meeeen om de snöar så åker han säkert och plogar å då blir jag ensam me henne iaf. Tänker på om hon får nå biverkningar. Vi får väl se hur de blir. Är inte där än. Idag får vi njuta av solen iaf. Det blir en tripp till västerås med syster på eftermiddan. måste köpa present till niklas som fyller år på onsdag.

Jag känner mig lite nedstämd idag. Vet inte varför. Har fått sova bra inatt. Eller bra å bra ja kan ju inte sova så bra när niklas e borta. Ligger bara och oroar mig. Men Thilde har vart duktig i natt. Hon åt vid nio, vi la oss i sängen vid halv tio och kollade på johan falk på tvn. Hon somnade som en stock så där låg ja å kollade ensamen. Jag slummra till vid halv tolv och vaknade igen vid halv ett. Låg vaken till halv två då Thildis vaknade och ville ha mat. Sen sov hon till 6 i morse. Skööönt. Efter de somnade vi igen och sov till halv tio. Min duktiga lilla tjej, som förövrigt blev tre månader igår =) Det är skönt när man får känna sig lite utvilad =)

Kolla lite bloggar nu.


Tack.

...Börjar med att svara på gårdagens kommenterade inlägg:

Tack Elin och sarah för era kommentarer. Brukar oxå knäppa upp overallen och så när vi går i affärer, men jag kanske har för många filtar (3) st under henne och en över henne... Hon blev ju varm i går stackarn. Får plocka ur lite filtar helt enkelt och köpa en jacka till henne så blir det nog bra. Tack =)



Idag blir det in till stan, igen. Måste handla inför morgondagens middag som vi ska ha här hemma med min mor och far, syster, svåger, deras två barn och deras farmor. Ser fram emot de. Det är något som vi börjat med för att vi ska få tillfälle att träffas lite mer. Sen turas vi om att vara hos varann. Blir nog en promenad när vi är i stan. passa på att gå när det är relativt bara marker att gå på. Här ute är det just nu gegga och lite små is/blask överallt. De e nackdelen med att bo på landet, att det blir så skitigt på grusvägarna när de är blött ute. Acce blir jätte smuttsig och drar in massor me grus, även fast vi torkar han.

Hej då.


Fix och Trix

... Ska strax bege oss in till stan igen. Ska hem till några vänner som fått bebis =)

Det var trevligt att träffa Karin idag. När vi va in på HM fick Thilde ett raseriutbrott så jag fick lämna allt och åka iväg för att amma henne. Hon var hungrig min lilla skrota. Men när vi gick ut från butiken och åkte i väg hem till mina föräldrar så var hon lugn som en filbunke. Tror hon tyckte de va varmt, hade lite förmycke kläder på henne för att vara ute på shopping tur. Skärpning mamma =) Skulle behöva köpa nån jacka till henne, får ta och kolla efter de på nätet å beställe en till henne. Blir nog för varmt med overallen när de e så pass många plusgrader som de varit idag. Spec när man går i butiker som sagt. Hur gör ni andra mammor som läser min blogg? Skulle va kul om ni ville skriva och berätta. För hon ligger ju nerbäddad i hårdlift med filtar å så. Då kanske de räcker med jacka... Eller?

Nej nu ska jag göra mig redo för stan igen. Vi hörs.


Baka liten kaka

... Anneli kom över i går och vi tänkte baka till dopet. Det blev en kaka... den andra sorten smakade bajs så vi kastade båda sattserna. Vi gjorde två för att de skulle bli många kakor. den första blev vidrig och vi råkade ha ugnen på snabben så den blev tokit bakad. Den andra sattsen blev inte heller bra. De såg bra ut till en början. men sen smakade dom skit så vi kasta dom med. Så kan de gå. Jag är då rakt ingen bagare, men jag ville ge mig själv en chans nu till dopet. Ja menar, nångång måste man ju lära sig. Vi får se hur de går i veckan, då ska vi baka restan av de som ska vara med på dopet. Spännande. Slutar väl med att vi köper allt ist... =/

 

Idag ska jag in till stan, luncha med karin. Ska bli skönt att prata av sig lite. Känner att jag inte varit riktigt på topp de senaste dagarna. Min familj har fått märka av de genom mitt urkassa humör och att jag blir irriterad över småsaker. var hemma hos mina föräldrar här om dagen och försökte mig att förstå mig på min kamera, en Nikon D80. Jag gör som alla säger att ja ska göra, men endå blir de bara fel. Blädare hit, slutartider dit... ja fattar noll. Ska köpa mig en bok som berättar för mig hur ja ska göra, för hur många gånger ja än läser introduktionsboken, så kommer jag ingen vart i mitt lärande. Irritationen flög på kg fortare än fortast och jag blev allmänt otrevlig och sur. jag behöver ett proffs som visar mig hur jag ska göra om inte annat. Nån som känner sig sugen på att hjälpa mig?

Om en stund ska jag ta en promenad. men jag känner mig helt omotiverad till de. ingen ork. Blir bara iriterad när jag tänker tanken på att prommenera. Vill sova. Men voffaren måste ju ut så de e bara att klä på sig och ut och vandra. Thilde behöver få lite frisk luft oxå så de gör henne gott att vi kommer ut en sväng.

Hur och var ska jag finna motivation till att göra saker? Känns som om jag bara vill gå i ide. Gömma mig i en grotta och komma fram när jag mår bra igen. Asså jag är inte sjuk, men jag mår dåligt på annat vis. Kan inte förklara för igentligen mår jag bra. Det är så invecklat. jag vill bara att nån kommer och tar tag i mitt liv åt mig så jag slipper göra de själv. Meeeen de funkar ju inte riktigt så. Skit oxå. Måste sätta tidlås på kyl och frys så jag inte äter, göra mig av med bilen så jag inte kommer nån stanns utan att jag måste gå, röra på mig lixom. Jag vill förbjuda alla gosaker så jag slipper se dom, jag vill skära ett hål i min hjärna som tar bort allt sötsug och all irritation. jag vill må bra, jag vill vara glad. jag har allt ja kan önska och mer där till, jag borde inte klaga. Men jag har en vidrig kropp och jag önkar att jag slapp bli irriterad över att jag måste ta tag i de. Det är bara jag som kan göra nåt. kan jag inte fatta de? Åh jag blir så lessen. Jag orkar inte vara arg längre! vet inte ens varför jag är de =(

Nu ska jag klä mig och min dotter för en promenad.

Adjö


Lilleman


... Vetrinärbesöket igår gick bra. Acce skötte sig utmärkt men min lilla voffare har nå krux med prostatan. Valpingen då. Så nästa vecka ska vi på ultraljud och se hur de ser ut. Han har nån typ av knölar som sitter i vägen. Det är INTE cancer, tack gode gud, men de går inte att gå med dom för de är inte så skönt för han så dom ska bort. Sen blir de antingen kemisk eller "riktig" kastrering. Han var verkligen duktig i går. Han skällde inte på nån annan hund där inne. Inte ens när vi gick förbi en på parkeringen. Här om dagen så longerade dom en häst alldeles neranför våran infart till gården, Acce sa inte ett knyst utan satt bara och tittade. Duktig kille =)

Idag ska vi på öppnaförskolan. Det är dags för babymassagen =) Ska bli mysigt. Hoppas Thilde kommer gilla de. Jag hoppas även att de är varmt inne i salen där vi håller till så inte bebisarna fryser. Vet inte hur sånt där går till men antar att dom bara kommer ha blöja så ska vi massera dom med olja...?

De såg ut som om att de blir regn på fredag... Kollade på vädret i morse. jag hoppas de blir regn. inte ofta man hoppas på de men då regnar snön bort och våren täcknen kommer fram lite fortare =) sen på lördag skulle de bli strålande sol igen med ett flertal varmgrader. De gillas =)

Herregud, klockan bara springer i väg. Måste kolla nån blogg och sen måste vi göra oss i ordning för att åka mot stan. Ska träffa Sara för en lite promenad innan så våra små får sova en stund och sen äta inann massagen börjar =)


Vetrinären

... Idag ska vi åka in till stan. Hälsa på Thildes mormor och morfar. Moster kommer oxå vara där =) Sen på eftermiddagen ska Voffaren till doktorn. Han blöder från snoppen. Aj aj aj. Min lilla valping. Nej valp e han då rakt inte, han går ju å blir 7 år i sommar. Mammas stora kille =) har vare ut me han nu på morronen för att försöka samla upp urin till urinprovet de ska göra. Hur lätt e de då? Han skvimpar ju bara ur allt när han sätter ner benet. Fick lite grann iaf så jag hoppas de ska räcka. Dom sa att de kan vara antingen urinvägs infektion eller prostatan. Får hoppas de inte är nå allvarligt. Min lilla voffsing. Ska bli skönt att få kolla upp de iaf. han har även varit lite skumm den senaste tiden. han följer mig vartän jag går och vill inte vara ensam hemma. han e lite däven eller va de heter när han e inne, men när vi går ut så e han som valp på nytt. Vi får se va dom säger helt enkelt. Håll tummarna för att de gr bra. Uppdaterar senare om hur de gick.


hejs.



Pictures =)

... En ny dag. Får se om humöret idag är lite bättre. Har haft en dotter med jobbig mage hela dagen å kvällen igår. De tar på krafterna när hon är ledsen eftersom hon inte brukar vara de. I natt har hon vela äta mycket... Förstår inte när de ska gå över? nattmaten altså? Hon äter ju mycket under dagen oxå... Hmm...

Föresten, Nån som vet hur man undviker att hon blir kall om kinderna när vi e ute. Hon får sånna torrexem, som bvc säger kan bero på kyla, och att vi ska smörja med miniderm. Men de blir inte bra hur mycke vi än smörjer in henne. Rodnaden går ner när vi använder en salva som dom oxå sagt, mildison, en salva som innehåller lite kortison, men slutar vi me den så kommer de tillbaka. Men man vill ju inte använda den hela tiden eftersom den innehåller just kortison. Så snälla, har nån nå tipps så skriv till mig!

Här kommer nåra bilder från trädfällningen som ja lovade =) Före, och efter =)

 

Det blev verkligen tomt, men de blir bra sen =)

Lägger upp en bild på våran underbara dotter oxå. Älskar den här bilden. Jag tog den igår.



Hon e så fin. Min skatt. Min prinsessa. Mitt allt. Ser ni bubblan btw? Underbart. <3

Idag ska vi in och ta en promenad me Malin J. Vi skulle fikat på stan men vem vill sitta där i de här fina vädret? Nej de blir en fika hemma hos henne efter promenaden. Då kan Thilde få lite mat sammtidigt innan vi far hemmåt igen =) Man blir lite piggare av att solen skiner. Det är så skönt.

Dax för frukost. Inte hunne me de än =P

hejs.


Dålig dag


... Har en dålig dag i dag. Skulle börja morgonen med en promenad med voffaren tänkte jag. Har ännu inte kommit i väg. har fått Thilde att sova en stund nu. Niklas och hans pappa e ute och sågar ner våra träd. Kommer bli helt kalt =/ Men de ska upp nya och sen ska de planterar tujor runt om gården. Träden står desvärre och lutar in mot kåken så dom måste tyvärr ner =( Det är mycket som ska göras i vår/sommar. Träd ska ner, plattor ska läggas, garaget ska bli klart invändigt, en "rabatt" ska anläggas, gräsmatta ska sås, buskar ska planteras, verandan ska glasas in m.m m.m. Häcken av tujor kommer nog få vänta till nästa år då prislappen där inte riktigt följer våran budget i år. Det ska planteras ca 300 stycken om inte mer. 3 st på en meter och det är ca 100 meter... de blir en del. Ska leta efter nån firma där vi kan få ett grossistpris så kanske de inte blir så jävla dyrt...

Idag va de meningen att vi skulle på babygrejs i simhallen idag, men ja orkade bara inte. Tur att Sara kände lika dant. Vi skulle gått tillsammans. Jäg är så trött. Föstår inte. har sovit gott i natt men Thilde vakna vid sju ist för åtta nu på morgonen så de gör väl sitt. Hör att hon vaknat nu så jag ska gå till henne. Kommer komma före- och efterbilder på trädfällningen sen. Håll utkik =)

På återseende



Nu sitter man här igen

... har ätit min frukost här framför datan... Thilde sitter i babysittern och försöker få ut nåra ord av sitt älskade bi. Går inge vidare. I bland bli hon arg på han för att han inte svarar hahaha.
Vi ska strax ta en promenad. Först ska jag plocka undan lite i köket och dammsuga sen är nog thildis trött och då ska vi gå. På eftermiddagen ska vi till Sala. Återträff med föräldragruppen. Ska bli skoj. Hoppas alla kan komma. Men de känns som om att de kommer bli vi fyra som redan har lite kontakt som kommer vara där. Haha de visar sig. Innan ska vi möta upp Sara och William och ta en promenad =)

 

Fan ja måste ta tag  de där med tandläkaren. Fick gå upp inatt å ta tablett igen. Ja hatar tandläkaren. Har nu när jag blivit äldre byggt upp nån typ av tandläkarskräck *ryser*. Men ja antar att de e lika bra att gå dit så dom får kolla på tandfan. Om man har tur kanske min bättre hälft vill följa med och hålla mig i handen... Hahaha nej ja skojjade bara. De där får jag allt fixa själv. SKÄRPNING ANNA! ;P

Nej nu ska jag fixa me mitt som jag ska. Annars blir de alldrig av.
Ha en skön dag i soooolen =)


ÅÅÅH!!!


... Våran lilla tjej SRATTADE med ljud aldeles nyss =) De lät när hon skrattade annars så ler hon ju bara å joddlar men nu kom ett skratt!!! Våran underbara lilla tjej =) Åh jag blev alldeles tårögd. Mammas lilla prinsessa <3 

  

 

Mamma och Pappa älskar dig mest av allt i hela världen Thilde <3


Stolt

...Skulle gå en kort promenad me vagnen och acce. Det blåste kallt så jag tog halsduken runt huvudet så att jag inte skulle få ont i öronen. Sen gick jag i väg. Tog runt svängen fastän ja inte tänkt de så då känner jag mig lite duktig =) Ni ska få nåra kort från promenaden, på snömonstret och Thilde =)

   

Det har blive stora sprickor i asfalten uppe på vägen. Säckert 3 cm breda =/ De blir väll så av kylan skulle jag tro.

Nu ska jag ge den lilla damen lite mat. Hon har precis vaknat nu =) hej då =)


God morgon

... När vi kom in till stan i går så parkerade jag vid folktandvården/bvc å allt de där och tog en promenad ner på stan. Var in på hm tillsammans med Sara och köpte lite mer kläder till thilde och en top och ett skärp till mig. Sen gick vi till öppna förskolan. Thilde höll handen me William å Anton. Så himlans söta. Slänger upp en bild som Antons mamma Stephanie har tagit =)



Efter öppna så gick jag till BVC. Skrotan växer så de knakar tror jag, 5100g och 57,4 lång. Min lilla tjej. Hon ligger strax under medelkurvan men de gör inget. Det är ju innom de normala iaf villket är huvudsaken =) På kvällen var vi bjudna hem till Niklas farmor på mat, tillsammans med Carola och Jocke med barn. De va trevligt =)

Idag så blir vi nog bara hemma skulle jag tro. Skulle behöva in till stan och byta ett skärp ja köpte igår. Behöver en kortare storlek. I går när jag provade de så hade jag nog för mycke kläder på mig så då passade de men inte idag när jag provade med en tunnare tröja =) Håller på å tvättar Thildes alla nya kläder som hon fått dom senaste dagarna. Nu får de vara slut shoppat åt henne för ett tag (hur nu de ska gå). Har ju köpt allt i strl 62, och bodysarna är alldeles för långa så dom kan hon inte ha än på ett tag. Men vi provade en av topparna igår som hon fick av sin farmor, och den såg ut att passa så den kan hon börja använda =)

Hoppas på att solen ska kika fram bland molnen idag med. Det är så skönt när den e framme. Blir varmt å gott å snön smälter. Bort me all snö nu. Ja e så trött på den =/

Kanske kommer ett till inlägg under dagen.. vi får se va jag hittar på.

Ha de gott =)


Kör en i repris; Härligt =)

... Kollade in vädret på tvn nyss. Skulle bli varmt idag, +6 grader närmare bestämt. Härligt härligt. de har ju vare underbart väder de senaste dagarna så jag hoppas att de håller i sig (peppar peppar). Ett område me snö skulle dra in lite nedanför oss så jag hoppas verkligen att vi slipper de. Inge mer snö nu. De ska ju hinna smälta bort innan nästa snö ska falla. Det som känns tråkigt är att man ska sitta inne på öppna föskolan idag. Inget man måste visserligen men tandläkaren ska komma dit och prata lite tänder så de kan va intressant att åka dit då. Thilde har ju redan 4 synliga vita tänder, men som inte har kommit upp än. De kan ju dröja innan de spricker igenom men de kan ju vara bra att veta hur man gör när dom väl kommer =) Själv behöver jag med till tandläkaren. Har så jobbigt med en visdomstand som dom förmodligen kommer behöva opperera ut, det är vad dom sa förut iaf. Ja har fått alla fyra, å den här har lixom inte kommit upp helt men nu e den på väg. De värker så så jag äter tabletter. Går tom upp på nätterna och tar tablett nu =( Den växer lite fel kan man säga... typ in i kinden och upp, i va ska man kalla de, "väggen" som förbinder käkarna uppe och nere. Är ni med? Ointresant vetande, ja vet ;P

Nej klockan rinner i väg och det är väl dagt att ta en promenad med vilddjuret. Kl ett ska jag träffa Sara så ska vi sällskapa till öppna, som vanligt =) Tänkte försöka komma in lite tidigare och springa in på hm och kolla efter ett plagg till Thilde som dom inte hade i västerås i går när ja va där. Annars får man väl beställa på nätet. De visar sig.

Ha de bra i soooolen =)


Härligt

... Gud så härligt väder vi har. I går gick vi ut på promenad två gånger. Tyckte de va synd att sitta inne. Idag har vi varit till Västerås med Thildes farmor Karin =) Det var trevligt. Vi gick på ikea sen på hm å lite sånnt. Thilde fick fina kläder av sin farmor. TACK! Jag handlade lite i storlek 62 för snart e de dax att gå upp en storlek. Min lilla tjej har fortfarande strl 56 förstår ni. Snuttan <3. På Ikea blidde de lite nya glas så de står i diskmaskinen nu.

I morgon är det öppnaförskolan och sen bvc direkt efter de. Mäta och väga. den 23 e de dags för spruta. Fy vill inte att de ska göra ont på henne. Mammas älskling. Det skär i hjärtat när jag tänker på att de måste sticka henne. Fy jag gillar inte sånnt där.

Såg ni på hemma fruarna igår? Maria Montazami behöver jag säga nå mer? Haha ja tycker hon är rolig."Jag tycker ordet toffsar låter sååå.. Toffsigt" haha hon e ba för rolig. I övrigt tyckte jag den där leopardkvinnan såg almänt vidrig ut. Blä. Nog om de. Ja kommer iaf följa programmet den här säsongen =)

Nu ska jag kolla lite bloggar, sen laga till nån mat och sen ta en promenad. Om jag orkar ;)

på återseende


Nu ska vi se...

... kort summering av helgen:

Fredag.
Var hemma. Älsklingen kom hem tidigt. Det va mysigt. Fredagsmys på hög nivå (usch jag hatar de ordet). Kvällen bjöd på tacos och lets dance. Thilde och jag badade tillsammans. Hon får ut mer av att bada tillsammans med nån av oss ist för i sin balja. Hon plaskar och tycker det är mys, i baljan tycker hon att det blir kallt för fort och blir lite lessen. Efter de mös vi ner oss i soffan. Hon somnade i pappas famn och sov jätte bra hela natten mot lördag. Hon vaknade en gång å ville ha mat men somnade om fort igen.

Lördag
Lördagsmys med familjen. Vi åkte till Västerås och gjorde av med alldeles för mycket pengar. Köpte videokamera, ny skärm till datan, och en ny skrivare. Nu kan vi filma våran skatt varje dag =) Min pappa filmade allti mej när jag var liten. Jag har haft ett flertal videoband på mig själv men nu finns tyvärr bara ett kvar. det är himla kul att se på när man blir stor sen. På eftemiddagen/kvällen gick jag (Niklas och Thilde åkte bil) till niklas föräldrar. Där blev de pizza och Schlager. Mys.

Söndag
Städ-dag. Har tvättat lite oxå. Vi fick besök av niklas morbror Anders, hans fru Ulla, deras son Martin och hans tjej Erika och deras urgulliga son Oliver. Vi fick jätte fina kläder, och ett par foppatofflor, till Thildis som martin och erika köpt i Thailand när de var där för ett par veckor sen. SUPER TACK! Tanken är nu att vi ska ta en promenad men Mikaela skulle nog oxå komma förbi men jag vet inte när. I kväll blir de väl bara soffan kan ja tro. Invänta veckan som kommer.

Nu ska jag kolla bloggar. Ha de bra allesammans och var rädda om er där ute!


Så här är de


... Provade crosstrainern idag... Det måste vara nå fel på mej. Jag klara fem ynka min med pauser emellanåt, sen brände de så förbannat i musklerna i låren så jag knappt kunde stå. Hur kommer de sej? Förr stod jag i 40 minuter utan problem men nu... knappt fem minuter...? Fick sjuk huvudvärk och fick lov att sluta. Hur kul e de då? jag gick ut på en promenad för en stund sen för att få lite luft. Huvudvärken är ff kvar... men lite mildare dock. fattar inte va jag har för problem. Min kropp vill väl aldrig mer träna antar jag. Den har gett upp.

Promenaden var väldans skön iaf. Thildis sover i vagnen nu och Acce tyckte med att de va skönt ute. han hoppa å for överallt. Min lilla voffsing. Tog nåra bilder me mobilen men orkar inte lägga upp dom.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen.

Var rädda om er där ute!!


WOOHOOOO!!

Jiihoo =) Vi ska få låna en crosstrainer av Carola å Jocke =)
Får se om vi får hem den i kväll... då kanske man ska ställa sig på den å svettas lite =)


Letar skor på nätet... Nån som vet nån bra sida med snygga men inte så dyra skor?
Är i behov av skor som man kan ha till jeans... Inte gympa skor, inte pumps... Har massor me skor men dom måste man ha utan strumpor. å vem går utan strumpor nu? Behöver ett par med täckt fot men som e snygga som man kan ha när man ska till stan eller så.

Nej nu ska jag fixa mat till gubben min =)

Tänkte föresten prova en sak som en annan gjorde på sin blogg... Ni som läser min blogg, (det e en hel del)  ja är lite nyfiken på vilka ni är allihopa. kan ni inte skriva en komentar? Ni behöver inte, skulle bara vara kul å veta =)

Vi hörs hörrni =)


Boooriing =(

Ska gå ut på en promenad... Får se om man blåser bort eller om de går bra..


Jag har så sjukt tråkit idag. Skulle väl kunna städa eller nåt men ja känner mig bara less på allt. less på att behöva göra saker. Saker som lixom måste göras. Jag vill ha vår, men de vill nog dom flesta. Det finns så mycket jag vill men jag känner inte att jag orkar bära min tunga kropp och göra dom saker ja vill. Orkar knappt låta armarna ligga här på skrivbordet framför mig och låta fingrarna knappra på tangentbordet. jag tycker de är jobbigt, tungt. Hela jag känns jobbig och tung. men ja orkar inte ta tag i de. Blir bara på dåligt humör. BLÄÄÄ!!! Vill ha resultat fort fort fort! Men man kan ju inte banta så länge man ammar. Och ska jag vara så egoistisk och sluta amma och ge ersättning bara för att jag vill banta? nej de e inte min stil.Thilde går i första hand. Thats it!

Jag orkar inte ens göra futtiga magövingar här hemma. Får sån sprängande huvudvärk då. Varför blir de så? jag har ju allti varit en ganska aktiv människa som tränat osv. Men nu finns inget av de kvar. känns som om ja sunkat ner mej. Blä. Fy f*n. Ja e inte samma Anna som ja va förut. Det gör mej lessen




*gäsp*

har inget vettigt att skriva idag. Förutom att de blir desperate housewives i kväll. Får inte missas. vet inte om ja orkar e öppna förskolan i morrn.. känner mig seg och har lite små ont i halsen. Får se hur de känns i morrn.

Nej hörrni, ja ska ta å läsa lite bloggar. Vi hörs en annan gång

 


Denna dag

... Får ingenting gjort. Thilde vill vara i famnen, agda vill gosa och acce följer efter mig var jag än går. han ska ligga precis bredvid Thilde när hon ligger i babygymmet eller sitter i babysittern. Nu sitter hon i den här bredvid mig och tycker lite så synd om sig själv. Hon gnäller lite, spottar ur nappen, snuttar, spottar ur den, gnäller lite osv osv. Acce ligger precis nedanför min stol bredvid Thilde och Agda ligger här framför mig framför tangentbordet så jag knappt kan skriva. Verkar som om alla är väldans kelsjuka idag. Utom Gullan. Hon har iaf kommit in nu. Ropade på henne och då kom hon. Efter en stund kom även hennes nya vän. En svart katt som liknar Agda så acce bryr sig inte om den. Men Agda morrar åt den genom fönstren. har ju fönster som går ner till golvet så där sitter hon och morrar på den andra katten. Jag Försöker skrämma bort den men den envisas att vara kvar. har aldrig sett den förut.

Snön yr runt här utanför. Måste ta mig till affären och köpa frimärken. Orkar inte ge mig ut. Sopa av bilen, klä på Thilde.... nä korten får vänta nån dag till innan jag lägger dom på lådan. har inte hunne skrivit i dom heller för den delen. Nej nu måste jag roa lilla damen. Hon börjar tröttna nu. Är lite trött tror jag.

på återseende


Kaffe

... Sitter här med ett stort glas kaffe. Hör att Thilde precis vaknat men ska nog låta henne få "morna" sig lite på egen hand når minuter. Tror de kan va bra.


Gullan e ute... hon har vare ute sen nio i går kväll... hoppas hon dyker upp under dagen.

Idag ska jag fylla i inbjudningskorten för dopet. Sen skicka i i väg dom. Känns inte som en vårmånad idag... det är ju 1 mars å allt men snön faller å de blåser... Så trött på snön nu.

Nej nu kan ja inte hålla mig. måste få gå å pussa på min fina som ligger och pratar i sängen. Det är så härligt att se henne le när man kommer hoch hejar på henne när hon vaknat. Underbart <3




RSS 2.0