Valborg


... Och konungens födelsedag. Började se på den där dokumentären om kungafamiljen i går. Kan no va kul att se. Få en inblick i deras liv... Eller de kanske man inte får men intresant e de iaf. De e som Drottning Silvia sa i programmet; Han e lite rolig, synd att ni inte får se de, eller nånting sånt. sa de är hemma att han faktiskt e lite kul. Gick runt i köket inför middagen och kollade runt. Å smög på sina gäster genom att smygkika på dom i dörren. Hehe =) Tänk att han regerat Sverige i 35 år nu.

Men när är det igentligen som Viktoria tar över? Är de när han går i graven?

???


... Vart fan e orken?
Orkar ingenting. Helt slut.


Slut...


Fram me paraplyt!


... ja för de kan ju regna på Viktoria och Daniels bröllop!!!
Regn i kronan sägs ju bringa tur och lycka, så ja tycker dom ska vara glad.


På våran bröllops dag va de gassande sol och många många plusgrader. Närmare 30 tror jag. Ja mins faktiskt inte, men hett var de. Gravid som man var så svällde man ju upp lite extra just den dagen, så klart. Meeen de gick ju bra =) Det var en underbar dag! Tror Viktoria och Daniel skiter i om de regnar. Dom behöver väl inte ens bry sig eftersom dom har tjänste folk till allt. T.o.m med till att hålla i ett paraply över dem skulle jag tro. jag tycker de e kul att dom tilllsut gifter sig. Äntligen kanske man kan få se ett litet kärleksbarn i den svenska kunga familjen. Alla andra länders prinsar och prinsessor skaffar ju barn och gifter sig. Så nu e de verkligen dags för Vickan att slå slag i saken! Men att dom som e rikast i landet och inte kan betala sitt eget bröllop själva, de vill ja inte ens uttala mig om... Då lär vi få sitta här å läsa i evigheter.


Punkt slut


jag vet inte...


... men jag funderar på att lägga ner bloggen. Eller iaf ändra karraktär på/i den... Vad hände med pivatlivet lixom? När man ska berätta nåt för folk så säger dom -Ah jag vet, ja läste de i din blogg. Helt plötsligt så har man inget att prata med varann om för man vet redan allt om den andra. För att inte tala om facebook. Skvaller pressen no 1. I bland får man reda på saker om folk som man igentligen inte umgås med, som man t.o.m. glömt att man hade på sin vänner lista. Man kan lista ut hur folk lever sina liv, trots att man inte ens sett personen i fråga på åratal. Vad ska man prata om om man skulle fixa till en återträff? Man vet ju redan de mesta om de mesta... Knepigt de där. Men nog fan e de lite intresant allti, att sitta och kika runt å se vad folk har för sig =)
Nyfikna e vi allihopa, eller va säger ni ;P


Kram på er.


Mjölk eller inte mjölk...


... Utesluter just nu mjölk ur kosten... Hela mjölken, inte bara lactosen... Finns ingenting på affärn som helt mjölkfritt. Nu tänker jag då främst på smör, creme frais, sås osv. Idag hitta ja iaf på steksmör, yogurt och en typ av matlagnings "grädde", de va allt... Vi misstänker att våran fina prinsessa kanske e lite allergisk mot mjölken förstår ni. Jobbiga, onda, illaluktande gaser i magen å hämska eksem. Eksemen i ansiktet e sååå mycke bättre. Slutade med en salva som inte var bra för henne och då blev dom bättre där. Vi va till familjeläkaren i måndags å då fick hon en salva därifrån, och den funka inte i ansiktet utan gjorde de bara värre =/ De på armarna e en gnutta bättre, men absolut inte bra. Ska träffa barnläkaren på måndag så får vi se va dom säger.


Har vare in en sväng till stan idag. Köpte en fin present till min kära make som e så duktig och gör så fint på våran tomt. Han och hans pappa lägger marksten för fullt där ute just nu. Blir super bra. I kväll ska vi bjuda hans föräldrar på mat som tack för hjälpen. Dom är även barnvakt åt Niklas syras barn, så dom blir oxå här på middag. Grillad kyckling med någon form av potatis och sallad. Blir smaskens =)

Thilde har förövrigt börjat med smakportioner. Går bra, men de e svårt för henne. Men hon e duktig och gråter inte eller så. Hon verkar tycka att de e ganska spännande =) I morgon ska vi kanske bege oss ut på jakt efter en stol till henne att sitta i vid bordet. Frågan e bara om hon e lite för liten än... Men de kan iaf vara bra att se vilket utbud de finns.


Nu ska jag gå och förbereda middagen medan min lilla flikka ligger och sussar.

På återseende..

Bloggtorka


... Kommer kanske inte att skriva på ett tag.
Mycke som känns tungt just nu och jag orkar bara inte skriva.

På återseende...


Skit dag =(

... Jävla dag å va rutten. Fick åka me Thilde till läkaren i morse. Hennes eksem e inge roliga. Ska försöka me en ny salva men funkar inte de så måste dom fan kolla upp om hon e allergisk eller nåt. De blev en liten promenad me Karin inne i stan.

Ååhh jävla skit dag. Har moffat massor och jag mår skit. Mår illa och är trött grinig tjockis å värdelös. Nu e de bara å börja om på nytt. Hade gått upp ett kilo i morse =( JAG SOM BARA HADE 1,5 KVAR TILL FÖRSTA MÅLET =( Nu får jag börja om. Har svullat idag å de gör mej arg. Vill ha pizza å cola men de blir inge av me de. Bra de iaf. Thilde e grinpelle idag å jag känner inte att ja har nån ork för de. Niklas har inte komme hem än. Är å köper nå mursten i västerås. han e på väg hem nu. Jag har iaf planterat lite penseer i krukor på framsidan idag. Så nånting vettigt har ja gjort.

 

Nej nu lä ja gå å se efter va grinpelle gör. Hon e trött men vill inte sova. Jag vill sova!!!!


*GÄSP*


Trevlans

... Idag har de varit full fart... Nästan... Klädde på mig å Thilde för att ta en promenad med voffaren. Då kommer Karin farandes i bilen. Frågade om hon ville gå med på promenaden å de ville hon. Kul me trevligt sällskap =) Niklas har hållt på me markstenen idag med. Fick lite hjälp av Johan. Sen kom Björn å Malin å Björn hjälpte till lite han med. Så vi har haft besök fram till nu =) Trevligt trevligt =)

Det regnar ute och niklas har slutat lägga sten. Får se vad som händer nu. I morrn ska jag in till stan me karin å ta en promenad å kika lite på stan. Trevlans. Måste få en tid på BVC för Thilde har ett sånnt hemskt eksen på armen som bara blir värre. Sen de hon har i hårbotten... kan de va skorv? men de e gult, hårt och de kommer vättska ifrån de... De e inte bra. Dom måste kolla upp de. Min lilla tjej tycker de kliar och är jobbigt.

Nej nu får de va nog för denna gång.

Chipp =)


De går bra nu.


... De tar sig de tar sig! Niklas har under dagen lagt nästan HELA framsidan med marksten! Ja hela där de ska vara sten så klart. De blir kanon och han är så himla duktig! Kommer komma upp före och efter bilder, Var så säkra. Jag har stadat å håller på å tvättar. Ska fortsätta städa men kände att ja ville ha en paus. Skulle behöva ut på en promenad oxå men vill inte ta ut Thilde i den här stormen. Gud va de blåser ute. Det tom yr grus ute. Vi får se när Niklas tänker ge sig för dagen, ja kanske kan gå en sväng sen.

Nej ta å fortsätta kanske... måste laga mat oxå... =/


Idag lördag


... Så e de fika hemma hos mina föräldrar för min bror har fyllt år. Jag kan inte ta mig dit för jag har ju ingen bil... Istället så ska jag vara hemma och hjälpa Niklas när han behöver de. han håller nämligen på på framsidan och ska lägga marksten. Vi köpte nåra pall förra sommaren för en billig penning. De  e ingen märkvärdig variant men den duger åt oss på landet och det kommer bli fint och passa till huset. Sen ska jag köpa en trädgårds grupp, om man nu kan kalla de grupp, det är bord med två stolar, och ställa där. Det kommer bli kanon. Det är ett svart bord med två stolar i konstrotting, dvs plast så de kan stå utan att bli förstört av regn sol å blåst. Bordsskivan har dock lite trä så de lär oljas. Men hur enkelt e inte de. Sen kommer de komma upp svarta markiser med RAK kant nertill, både på framsidan och på en del av altanen. Det blir nog nästa projekt, samt inglasning av en annan del av altanen =) För er som inte vet så bor vi i en grå villa, med svart tak å vita knutar, så svarta markiser passar perfekt. Älskar de här. Har sett fram emot att få fixa till utsidsidan/tomten. Sätta dit lite lampor och punkt belysa saker... Svårt, men kul =)

Hör att min lilla dam e vaken igen. Ska gå å hämta henne.

Vi hörs =)


Utan bil

... va ska man göra idag? har ingen bil att ta mig i nånstanns. Vinterdäcken sitter ff på och de e ju olagliga nu så de e väl ba å va hemma. Väntar på att nya däcka ska komma på posten, men de verkar gå segt.

Igår va jag duktig. Försöker ju undvika socker å sånnt. Så när vi va hemma hos mamman å pappan på dagen så fickae jag inte när dom gjorde de. Tog enbart en kopp kaffe. Och när en i familjen åt utan den mumsigaste chokladkakan så kände jag inte ens att jag ville ha. Eller jo lite kanske men jag tog iaf inget. Braaa gjort! Sen på kvällen vankades de 5 års kalas. Det bjöds på kakor och tårta. Eftersom de va kalas så tänkte jag att jag kunde få unna mig en liten liten smal bit tårta. Å de gjorde jag. Å den va så smal att den knappt gick att skära från tårtan. Gott va de men de lilla de räkte. Så så ligger de till. Viktmässigt så kan jag ju säga att vågen har visat possetiva resultat, -3 kilo sen i söndags. Känns bra. Men mer fokus. Mitt mål är att sista april ska jag ha tappat totalt 5,5 kilo, så nu e de 2,5 kvar. Fasiken de ska jag väl klara?! Blir jag bara fri från förkylningen så kommer de gå bättre att motionera oxå.

Amningen går just nu inge vidare. Känns ine som om att de finns tillräckligt så Thilde blir mätt. Förut har hon vela ta flaskan, de har gått jätte bra. Men nu när de börjat sina i brösten så vägrar hon flaskan. Hon gråter å gråter och spottar ur så fort hon får maten i munnen. Jag blir tvungen att ge henne bröstet men där e de så dåligt me mat så hon blir lessen för de... Nån som har nå tips på hur ja ska göra!!??


Nehepp. Lilltjejen sover lite middag så jag ska ta å dona lite. Får bli en promenad lite senare i hopp om att de torkat upp lite på vägen innan dess så att inte acce blir så skitig!

 

 


Galet!

... Strålande sol å galen huvudvärk... De e knappt så jag kan hålla ögonen öppna för de gör så ont i huvet... Kan de vara sockret? Hört att ,man kan bli knäpp när man slutar... Så här gåre iaf.. Minns inte om jag skrev hur de gått i helgen? Jag skulle ju få boka klipp tid om ja klara fyra dar... Mmm dag ett gick bra. Dag två - Kommer på mig själv stå och äta polka grisar. Fan. Dag tre - Har iaf missat dag två så de blev pizza å cola... Eller va de samma dag som polkagrisarna? Minns inte, men åt helvete gick de iaf =/ Dag fyra behöver ja inte ens ta upp. Nu har ja börjat om. Är idag inne på dag tre och än så länge har jag klarat mig!

Duktigt Anna =)


Sitter här å snorar. När ska förkylningen bli bra? Har inte vare så här snorig nånting hittills så de lär väl komma de å. Hostan e mycket bättre iaf. De e skönt för jag hatar att ha hosta. Natten till igår vakna jag å hosta så ja höll på å spy. De hela sluta me att jag fick sitta upp och sova för att inte hosta ihjäl mig.

Här hemma planeras de för fullt om när vi ska börja dona trädgården och lite hur vi vill ha de. Vi vet ju hur vi vill ha de på framsidan, och baksidan blir no bara gräs. Niklas tog bort en massa stubbar i går från trädfällningen och fyllde igen alla gropar och hål som va där och slätade ut alla jord/ler högar som låg där så nu ser de riktigt stort ut där bak =)  Har nåra bilder som jag kommer slänga upp sen. I helgen ska vi börja förbereda framsidan för plattläggning. Det ska fyllas upp en massa grus och en del av gräsmattan ska bort för att göra plats för en carport. Det blir inte marksten på hela uppfarten... Gud  de e så stort så de går inte. Men vi har gjort upp en plan på hur de ska läggas och jag tror de kommer bli jätte bra. Bilder kommer att komma upp under "byggets" gång.


Nu ska jag fixa mig lite. Sen blir de promenad med Acce och sen ska vi in till stan. Öppna förskolan i dag.
Just nu känner jag mig vääääldigt ledsen över babysimmet. Vi kommer nog inte kunna gå för jag kommer missa denna vecka oxå pga vissa saker. Å missa två av 8 ggr å betala fullpris... njaä... Känns inte som om ekonomin e de bästa för att kunna göra så. Känns trist för jag har hittat en bikini som ja kan ha något sånär. Ser ut som en valross men så kan de va. Jag försöker jobba på de. Får se hur de blir. Niklas kanske kan bada med henne i morrn om de skulle va så... Om han nu vill följa med villsäga.

Vi hörs hörrni =)
Underbara morgon... Kan man få ett bättre uppvaknande än när man känner sin lilla dotters små händer som undersöker ens ansikte och när man tittar upp så möts man att ett stort leende.

"Godmorgon mamma. Godmorgon mitt älskade barn"
Älskade dotter

... I natt sov Thilde ända till 5 innan de va dags för mat. Jag har vaknat ett flertal ggr och kollat så hon andats men hon bara sov å sov. Jag hade precis tagit mig ur sängen för att gå å pumpa ur ena bröstet som var STENHÅRT när ja hörde att hon vaknade så då fick hon äta ist =) Sen sov vi vidare till kl 8. Mycket skönt och välbehövligt både för mig och henne.

 

Idag ska vi nog åka en sväng in till Sala och ta en prmenad där tänkte jag. De finns så många fina promenad vägar där så de e värt att åka in bara för de. Sen får vi se om mina föräldrar e friska från magsjukan för då åker vi kanske dit på en kaffe efteråt. Vi får se hur de blir.

Min lilla tjeje sitter i babysittern här bredvid mig och de verkar som om hon e lite trött igen så jag ska se om hon vill sova..Avslutar med att säga STORT GRATTIS till Malin å Roger!
Lycka till med erat nya liv tillsammans, som man och hustru!Hej då.


Söndag

... Kör en helguppdatering för ovanlighetens skull. Brukar varken ha tid eller lust att sitta här på helgerna när Niklas e hemma. Just nu e han dock i väg å fixar en sak å Thilde sover. Gud. Jag viste inte va jag skulle göra nyligen. Hon va sååå himla lessen. Hon e ju aldrig lessen. Iaf inte så där hysteriskt. Hon grät i unge fär 40 min i sträck. Hade precis ammat henne å bytt blöjan och så la ja ner henne i sängen för hon skulle sova. Hon blev tokig. Ja tog upp henne å försökte vyssa henne i famnen, hoppa runt i huset, ge henne mer mat mm mm.. La henne över armen och hon blev tyst en stund. Grejen e att ja får så ont i ryggen av att gå å bära på henne så länge så vi satte oss ner. Då blev hon arg igen  så de va ba å ställa sig upp och knata runt i gen =( Trodde de va gaser i magen vilket de säkert var lite grann, men när Niklas kom hem (som förtillfälle var och skulle sätta på sommar däcken på min bil) så sa han att vi kunde ju prova ge henne lite ersättning ifa hon inte var riktigt mätt... Å mycke riktigt. Slurp sa de sen hade hon äte nästan 70 ml. Hon va jätte hungrig. Kände mig så värdelös som inte tänkt på att ge henne de ist för bröstet. Det är nämligen lite tomt i dom och fylls lixom inte på så fort. Kan de kanske bero på att ja e förkyld?


Nu ska jag sätta på en tvätt maskin och lägga mig på soffan en liten stund.

Ha en fortsatt skön dag i soooolen =)


Fredag

... Känner mig något piggare i förkylningen idag. Inte lika mör i kroppen men har hosta. Fast jag e trööött!! Trodde de va meningen att ens lilla bebis skulle gå mot att sova hela nätter... Men Thilde verkar ha fått de där om bakfoten för även i natt har hon vaknat varannan till vaje timme. Iblan e hon mest bara snuttig, men vill inte ta nappen utan bara e lessen så jag få ju lov att ta upp henne och ge henne mat... Väl där så äter hon liiite... sen somnar hon igen. Vill mest bara snutta. Men varför kan hon inte snutta på nappen ist? Åh självklart så ska hon vara så här nu, när man själv e lite sjuk och behöver sova. Ja kan ju inte låta na ligga å gråta heller bara för att hon inte tar nappen. Då vaknar ju niklas och jag är en värdelös mamma som inte ger henne mat när de ät de hon vill ha. Lite grann iaf. Då tjänar ja på att ge henne mat (fast hon mest snuttar), för då somnar hon om och jag har
chans att få sova lite till. Nån som tycker ja tänker fel? Ge mig gärna tipps isf.

Idag måste jag fasiken städa lite. Tog bara disken i går och tvättade en maskin. Va så trött så jag orkade inge mer. Men i dag måste jag. Nackdelen med lantlivet är att djuren drar in så mycke skit. Grus å sand. Skulle behöva skura varje dag för att de ska hålla sig frächt. Acce kan man ju torka av, men långt ifrån allt försvinner.. katterna är ju omöjliga. Springer in å ut hela tiden. i sommar blir de nog så att dom får va ute jämt. Utom på nätterna. Man kan ju gö så nu med kanske...

Nej dax att gö nå nytta innan thilde ska sova igen... Då ska vi ta en promenad så hon får soa i vagnen och acce får röra lite på sig. han måste gå kopplad hela tiden coh gå i ett lungt tempo... Inte så lätt för han som vill agera draghund och springa och skutta överallt =) Allra helst i Stora vatten pölar och ute på en lerig åker.


bla bla bla


... Känner mig inte riktigt 100 =( Fryser trots 21 grader inne och de smakar feber i mun... Kanske inte e så smart att gå i väg på babysimm idag om man e dålig. Vill verkligen inte smitta ner nån annan =/ Ska ta tempen å se va den säger...Se där ja... 38 grader. Inte e de mycke men feber e de allt =( Min normala ligger på 37.
Får nog ringa Sara och avboka. Vi skulle mötas innan.

Skit dag. Känner mig nedstämd och lite ledsen. Vill åka hem till föräldrarna, längtar lite lixom, fastän vi va där i går i väntan på att Acce skulle bli klar. Känner för att gråta lite. Vet inte varför. Sockret går åt fanders. Cola å pizza i går ist för lassagne... Får bli de idag ist. Jag har iaf inte äte nå socker idag. De e ju bra. Om jag klarar mig helt veckan ut, så ska jag unna mig något, i form av en "sak", nästa vecka. Kanske en klipptid? De behövs verkligen. Man ska inte ha för stora mål, då är risken stor att man blir besviken. Fyra dagar känns som en liten, men bra början. Thilde har just somnat här i min famn så jag ska gå å göra mig en kopp the nu. Fryser så de gör ont i kroppen =( Bäst att kolla hennes temp med sen när hon vaknar så jag inte smittat ner henne...

Hoppas ni e friska där ute.. Fick ett mail av min syster idag. Hon skrev att min en annan syster e dålig... Ville inte gå in på de mer just då utan hon skulle höra av sig igen. Hoppas de inte e nå allvarligt..

Var rädda om er där ute.


natten... (uppdat)


...Natten gick så där... Jag har svettats så att de bara runne om mig och Thilde har vaknat varannan timme å velat ha mat, eller bara snutta lite. Å sen Acce. Lilla voffaren. Varje gång jag vaknat så har han stått upp ute i hallen. Inte vela lega ner. För han har komme underfund med, att när han ligger ner, och huvudet läggs mot golvet, så stöter kragen i och de e läskigt. Så man såg hur ögonen föll i hop, huvudet började sakta lägga sig ner mot golvet, men när tratten tog i så ryckte han till. Stackarn. han har inte fått mycke sömn i natt han heller. I morse när vi vakna, så tyckte jag så synd om han så jag tog av han tratten. Han la sig ner och somnade ganska så direkt. Han får from nu, vara utan tratten när vi har uppsikt över honom, så får han ha de på sig på nätterna och när han e ensamen. Nu har vi nyss komme in från en lång promenad. Härligt väder, men de skulle tydligen bli regn i eftermiddag.


Senare i dag så börjar babysimmet... Nån "teori" gång första gången tror jag. jag e inte alls sugen på de där längre. Ska jag gå där i bikini? Blää. Jag hoppas att Niklas kommer vilja gå med sen dom andra gångerna. Tycker att de kan vara både bra och kul för Thilde att göra något med BÅDA sina föräldrar. Annars e de ju bara jag som springer runt på saker eftersom Niklas jobbar. Den här gången så e de en aktivitet på kvällstid så då tycker jag han ska passa på. Han e inte alls sugen, men jag ska tjata lite så brukar jag kunna få som jag vill tillslut ;) Nja inte riktigt kanske men nån gång har de hänt iaf =)

Glömde ju bort. Tog nåra bilder men iphonen på promenaden. En tussilago - Våår! Bäcken här utanför som svämmar över mer å mer för varje dag, åkern blir full av vatten. Sen en bild på den blå himelen. Pratade med mamsen på telefonen och dom hade mulet. Solen var (är) hos mig =)

   

Duschen nu.


Hejs.


Hemma


... De gick bra idag. Acce hade varit duktig. Nu är skiten borta och han kommer förhoppningsvis bli bra nu. Prostata problem kräver ofta lång behandling och flera olika behandlingsinsattser så vi får hoppas att vi ska slippa de. Det tar tydligen lite tid för det att bli helt bra, men tillslut blir de bra och han slipper ha ont. Han får fortsätta gå på smärtlindrande ett tag till samt antibiotika i ca 10 dar till. Om tre veckor ska vi lämna in ett nytt urinprov så får vi se om medicineringen har hjälpt. Nu går han med en stooor tratt runt huvet och ska ha den i minst 10 dar. Han är jätte trött och går och piper. Ni som känner han vet att han har ett vist problem med golv... Det är inte bättre nu kan jag säga. Fasiken va han halkar runt och gnäller för att han inte vågar gå. Han ramla in i tvättmaskinen så jag trodde hela den skulle ramla och luckan flyga i väg. Men de gick bra.


Nu har maken min komme hem så vi ska äta lite lassagne.

Hej då.


Operationsdag


... I dag e de dax för acces operation. Hoppas att det kommer gå bra och att de inte springer i väg så mycket pengamässigt. Men kosta va de kosta vill, de viktigaste är att han blir frisk! Han är ju väl försäkrad så försäkringsbolaget tar hand om de mesta. De e ju bra de. Lämnade in han i morse vid halv åtta. Gud. Jag gillar ju inte sprutor. Och när vi satt där i vetrinärens rum, så drog han fram två sprutor som acce skulle få. En med lugnande och en med smärtstillande. Acce som e världens snällaste reagerade inte ens när han fick sprutorna. Han e så duktig min lilla voffsing. Kl 1 ska han vara klar för hämtning. Antar att han kommer vara väldans trött då så jag hoppas de går bra att få in han i bilen. Ska fråga mammsen (är där nu) om hon har tid att följa med och ta Thilde så får jag fokusera helt på acce. När vi lämnade han så gick de jätte bra. Hade ingen med mig när vi lämnade in, men de gick bra. Thildis satt i babyskyddet och var jätte duktig.

 Gud så trött jag va i morse. Förkyld slapade jag mig ur sängen. Thilde bara sov så jag fick lov att väcka henne tillslut. När vi givk ut på promenaden så va jag lite avundsjuk på henne som fick ligga nerbäddad i vagnen och sova. Gu så skönt dom har de bebisarna.

Föräldrarna har åkt till affären så jag ska gå och kolla så att de brinner i brasan. Ja e så frussen å vill ha varmt. Thilde sover. Trött tjej. Skriver igen senare om hur de gått med operationen.

Hej så länge.


Okej

... Först. Det stod att ja bara hade en kommentar men när ja kolla så va de flera st... Skummt. Kul att ni kommenterar iaf =)

 

Så här ligger de till. När jag skrev mitt förra inlägg så insåg jag inte att det skulle till å vara påsk så jag börjar om idag. Inge mer godis, kakor och läsk. Det känns tufft för jag är så förbannat sugen på cola just nu =/. Men jag måste ju börja nån stanns annars kommer ja allti vara tjockis. Även om min stora kärlek älskar mig för den ja är, trots mina dallriga kurvor, så måste de bli en ändring. Får se, han kanske hakar på han med ;)

Vi är lite snuviga jag å Thilde, men idag måste jag in till stan. Måste till apoteket och köpa refill till nässugen och sen till hm och lämna tillbaka lite kläder. Måste även köpa en ny pyamas till gumman då hon numer har strl 62 =). insåg igår att favorit payamasen börjar bli lite kort i benen så nu måste hon få en ny. niklas sa: Vilken otur, då måste du ju handla en ny. Han var lite ironisk. han tycker ja skämmer bort vår lilla ögonsten. Men va gör man inte för sin lilla tjej =). Blir nog en promenad med Elin oxå. Skulle va himla kul att träffas å prata lite skit. Inte setts på hundra år nästan ;)

Måste skärpa mig med uppdateringarna nu. har försökt att skriva från mobilen men de verkar inte vilja funka... kan lixom bara skriva rubrik... sen inge mer. Skummt.


ny månad

...


De regnar i dag. Ska träffa malin. Hoppas de inte regnar då för de e inte skoj att springa ute me Thilde då. Vill inte att hon blir förkyld.

 Kunde inte sova i natt. Låg vaken länge efter att Thilde vaknat och ville ha mat. Låg å tänkte på hur jag ska göra för att ta tag i mina problem som jag har. Ett av dem är mitt sockerberoende. Jag tycker det är så svårt och jobbigt. Vet ni att jag mår så dåligt av mitt "matbeteende" så att jag nästan skulle kunna ge upp och bara sätta mig ner och moffa. Moffa moffa moffa, tills jag blev så fet att jag höll på å dö, bara för att göra illa mig själv och spy upp skiten så att jag aldrig mer vill ha de. De låter ju helt sjukt, ja vet, men de e så jag känner ibland. Tur att jag har den där spärren så att jag inte gör de iaf. Om man säger så här, nu ska ni få höra. Under graviditeten gick jag upp, från inskrivningsdagen, 18 kilo. Så, nu vet alla de. Jag har gått ner 15 av dom 18. Rätt bra ändå på tre månader. jag tappade yttligare två för en liten tid sen, men dom har kommit tillbaka och nu sitter dom fast. Fast fast fast. Kroppen däremot, är hängig dallrig och vidrig. Sen vi flytta från stan, för 2 år sedan, så har jag gått upp 13 kilo. 13 pannor på 2 år! BLÄÄÄ! hur kan man låta de gå så långt? Nå väl nu e de som de e och jag lär fan gö nå åt de. Jag har nu 16 kilo att gå ner totalt. Kom nu inte å säg att jag är så fin och att kilona inte syns å dyligt. Ni har inte sett mig utan kläder så ni vet inte vad som döljer sig bakom den klädda fasaden. Jag förstår inte att jag kunnat sunkat ner mig så totalt att jag knappt känner igen mig själv. jag har ju varit en relativt välklädd och tränad människa, varför lät jag de bli så här? Att kroppen förändras när man fött barn och man snart är närmare 30 än 25 får jag ta, men varför ska man, när man fött barn och är närmare 30 än 25, "få" se ut som jag gör? nej jag är inte 20 längre, jag blir äldre, men bara för de så måste jag väl inte se ut som en stor cellulit? man kan väl få ha "snygg" kropp ändå? Så nu mina kära vänner, eller ska jag kalla er nyfikna läsare eftersom jag inte ens vet vilka hälften av er är ;P, så börjar kampen mot sockret.

Önska mig lycka till =)


RSS 2.0