Gud så skönt.


... Fotona är visseligen inte fixade än, men tvätten, som legat och väntat i x antal dagar, är vikt och lagd på sin rätta plats. Skönt att ha de gjort. Nu skulle man bara ha bäddat rent i sängarna men de får vänta en dag till =)

Sjuttsade in syrran och hennes hund till vetrinären idag.
Det gick kanon och vovvan var så duktig så =)

Nu är det dax att byta om inför träning.

HejsvejsgalejsMycket att göra


...Idag e de fullsäckat schema.
Jag har heeeelt glömt att man skulle ha med sig foton till dagis så jag lär skicka in massor för framkallning idag... Vet bara inte när jag ska hinna med de. De kommer inte komma till inskolningen börjar men jag hoppas de går att lösa endå.. Håller på och lägger in foton från kameran nu.. får se hur de blir för de programmet jag vanligvis gör det i vill inte funka. Men men.

Relationer


... Man måste kunna både ge och ta...
Så e de i alla slags relationer...


Ville bara framföra några tänkvärda ord idag..
Inge mer..


To day is gonna be the day...

... Jag är trött. Mina ögon vill sova, min hjärna vill träna och min kropp känns tung och hängig och vill fetta till sig mer än va den redan är tillfettad... Hur går de ihop igentligen?


Snart dax för mat. Blir köttbullar potatis och sås.
Och lingonsylt. Man får inte glömma lingonsylt!

Vet ni? i morrn e de redan onsdag.. snart är veckan slut igen.
Tänk om tiden kunde gå så här fort när man jobbar...
Och ja Tove, jag ska tillbaka till mitt gamla jobb.
Jag ska slita som ett djur och få kasst betalt...
Ne nu va jag neggo, men jag skulle verkligen behöva en högre inkomst när jag pendlar så långt.
Nog om de, de blir nog bra när man kommer in i de igen =Pdax för en update =)

... En vecka sen sist nu...
Jag är förbannat trött men ska endå försöka städa lite idag... Eller nej de ska jag inte. Pang poff så blev jag helt plötsligt väldigt irriterad. hur kan de komma sig? Fan va trött jag blir på mig själv!

Kör igång på ny kula idag vad gällande vikten och att försöka tappa ca 7 kilo till.
Eftersom jag gått upp lite igen under dessa 4 veckor av semester och så måste jag försöka ta tag i de nu när N börjat jobba igen. Nästa vecka börjar T dagis.. Vad finns de att säga om de. Jag känner som de flesta mammor gör när det är dags att skola in sin ögonsten, som man fortfarande tror är ens lilla bebis, på förskolan.

Sen är det dax för mig att börja jobba.. Jobba..? har inte jobbat på över två år och jag känner mig väääldigt konstig till den tanken att jag ska tillbaka ut på butiksgolvet igen. Ut bland griniga kunder som gör allt för att förstöra ens dag. Sen finns de dom som är så goa och söta så de lyfter upp de hela med att jobba i butik. Kunder som faktiskt frågar efter just mig och min hjälp. Sånna kunder är det lilla extra =)

Jag har massor med tankar kring jobbet och min karriär. Vad vill jag igentligen? Vill jag skutta runt och serva folk med deras inhandlingslistor resten av livet eller vill jag kanske sitta på ett kontor och svara i telefonen och fetta på mig för att jag har ett stillsaittande arbeta? ( inge illa ment om stillasittande jobb, de skulle jag mer än gärna kunna jobba med om jag inte vore så förbaskat manisk i mat och andra gottigheter. Jag skulle lätt fetta till mig av ett sådant arbete) Men sen då. Vill jag kanske plugga? Söka mig vidare till nå annt ställe? Jbba hemifrån? Jobba som arbetssökande? Ja för de kan man ju faktiskt säga är ett jobb. Fan va man får ligga i om man vill ha ett jobb. Å inte finns de nåra å söka heller om man inte är expert på nått bra. Nä hörrni, jag får nog knega på i min lilla butik. Alltid e de nån som uppskattar en att man är där och finns tillhands när det är dax att stryka saker från sin lilla inhandlingslista..
RSS 2.0