Kär å galen.


... Asså idag känner jag mig bara så där extra kär i min man. Ni vet så där nykär som man va när man nyss träffats å de pirrar i magen bara av tanken på sin älskling. Så känner ja idag. Gu va jag älskar min man! Jag är så oerhört lyckligt att jag har honom och våran fina underbara dotter i mitt liv!


Anna anna långpanna


... Långpana... Ja de va va niklas sa te mej här om kvällen. Anna Anna långpanna. Långpanna va nå nytt. Vi skrattade gott båda två. De va kul =)


Niklas å Thilde, Ni är mitt allt! Jag älskar er av hela mitt hjärta! ♥

Maskerad


... Snart ska vi på maskerad. Spännande. temat är film/tv och jag vet precis vem/vad ja ska vara. Men ja kan ju inte skvallra, för då blir de inge kul. Men ja kan slänga upp en bild sen när de e dax =)


Marknad


... De e marknad i stan, å vädret är som de alltid är när de e marken... regnit. När man tänker marknad, så tänker ja massor me olika stånd (?) som säljer kul saker... De e en liten mysstäpel på marknader tycker jag. Man träffar massor me folk å alla e glada och nästan lite förväntansfulla. Marken me mamma innebar alltid att man fick nån typ av "godisleksak". Ni vet sånna där snurror som har godis i skaftet, eller så va den nån typ av käpp som hade ett hjul nertill som lät när de snurra. man fick allti en sån där stooor heliumbalong som var formad till nån skojjsig figur, man åkte karusell, red på ponnysar, å de va sååå mysigt. Marken nu för tiden... ja kan man kalla de för marknad i den här stan verkligen? Stånden blir allt färre, de står inga tokiga karlar å skriker om nån dammsugare eller va de kan vara (eller missade ja de?), de inget tivoli på plats, ingen ponnyridning... ska jag fortsätta? Jag blir så besviken =( Är de bara jag? Jag köpte en påse the på årets "stooora" höstmarknad. Thats it! Föresten så va de ett väldigt gott the som hette regnbågste =) De skulle innehålla bananströssel, å vet ni vad? De gjorde de. Formade som små bananer =) Festligt va? ^^Ni gör mej glad


... De e så kul å logga in å se att de e nåra kommenarer på ingång =) Tack! Så svårt å svara på dom bara.. Borde finnas nån typ av svara knapp...


Afron i går... A de va så där. hade sett fram emot att köra röven av mig, men ist blev man ståendes emellanåt för att kolla in va instruktören gjorde. Det va en vikarie idag som körde ett heeeelt annat pass än de vi lart oss så man fick inte ut nå av de direkt. Elller jo ja blev ju svettig, men inte alls som ja brukar. Sen kunde hon inte ha sitt headset (hon hade tydligen för litet (?) huvud för den) så man hörde inte va hon sa, trots att vi stod på andra raden framifrån. Om ja har träningsvärk idag?? Glöm de! Får se fram emot nästa vecka, får köra tre gånger så hårt då ist.Så här tänker ja nu


... Thilde sover, de börjar bli dax att laga till nån typ av mat... Mannen min blir lite sen... Vem vill laga mat, när man vet att man har ett gäng me bullar i frysen? Jo inte jag. Min största last är allt jävla fikabröd. Kakor, bullar, tårta, bakelser, kladdkaka (!) äppel/rabarber paj, sockerkaka mm mm. Godis e inga som hellst problem, (tackar för de), men att veta att man har fika bröd av olika slag hemma eller innom ett litet avstånd, får mig att vilja kasta mig ner på marken å gråta eller gå å sura under täcket, bara för att ja inte får äta. Får å får, de får ja väl, men ja ska undvika. Nån gång måste de bli slut på detta hemska beroende!


 

...Å herre gud...Sura tanter


... När man ringer till ett företag och förväntar sig service, så ja, förväntar man sig service. Men nej, inte på detta företag. nÄR MAN KOMMER FRAM PÅ TELEFON SÅ SVARAR EN SUR GAMMAL KÄRRING OCH NÄR JAG BERÄTTAT OM MITT ÄRENDE SÅ men va fan caps lock. Orkar inte skriva om. Men iaf. När ja kommer fram så typ dumförklarar hon mig för att jag inte råkar veta var ja har gjort av ett ca 8 år gammalt papper där ett viste telefon nummer står som ja tydligen ska ringa. "de ska du hålla reda på" (gnälli kärringröst) ja men lilla gumman om du har papper från åtta år tillbaka ligger framme hemma hos dig så tycker ja jäääävligt synd om dej. Hur ska de då se ut hemma hos henne? Nå väl. Ja fråga då tanten på andra sidan luren om inte hon möjligt vis kan ge mig nummret då ist... Mjo de kunde hon väl men guuuu så jobbigt de va. IDIOT!


Idag är första dagen på resten av våra liv. Ska man va smal eller ska man va fet? ja de får väl tiden utvisa. min kropp passar sig verkligen inte som fet. Sååå ja lär väl gö nå åt de, i sinnom tid.


Hej då.


Sudda bort din sura min

... sudda sudda sudda sudda bort din rura miiin. Munnen de ska skratta å va gla´, munnen de ska sjunga trallalaaa..... Jo men vist. Jävla skit låt *morr*

Ja de stämmer, ja e aningens sur. De ba kom aldeles nyss. Bara flög på mig från ingen stanns. Vist e de väl härligt? Humörsvängningar, i loooove. GAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!!!
Satte mig här å plötsligt börjar ja känna mig irriterad å sen bara nån sekund efteråt så har ja lust att äta femton bullar, sjuttio chips påsar, dricka litervis me läsk äta pizza kebab mackor i stora lass... A nu skrattar ni nog å de gör ja me innombords. Men ja blir så trött på mig själv! va fan kommer dessa påhopp ifrån? Ja blir toki snart!
Härlig dag


... Idag är verkligen en sån där härli höst dag då man bara inte ska sitta inne. Vi har vare i väg på öppna förskolan och sen tagit en härlig promenad inne i stan me Sara å William. Eftersom ja ff inte har hittat sladden till äpplet så kan ja inte överföra nån bild från dagen. Tyvärr. ja blir så trött.


Fan Anna


... Att de ska va så jävla svårt för dig att ge fan i allt skit!!! SKÄRPNING!!!
(var tvungen att skriva några ord till mig själv)


Thilde leker med sitt äpple som låter när man gungar på de...
Vi kör en mys dag idag. En pyamas dag =)


Tack


... Tack för alla komentarer =)


Vist e de som ni säger att ja måste ringa läkaren. Jag ska. I morrn. I morrn får de bli.
Tycker inte om å ringa å "gnälla". Man får ju iaf bara svar som;
 "Ta en alvedon/ipren å avvakta"...


Blåljus till anderssonhill... Gu vikken jobbi kväll de blev i går. Ja hade sååååå ont i hela överkroppen så ja nästintill kräktes av smärtan och ja kunde inte andas. Svetten rann, tårarna spruta å de gjorde så ont så ja trodde ja va på väg bort. har haft så här en gång innan å då var ja på IKEA me syster min... De va inte alls kul. Då va de en "attack"höll de i sig i ca en halvtimme, sen försvann de som om de aldrig existerat. Den här gången var det flera "små attacker" som höll på i nästan fyra timmar!! Efter att ha haft ont i  över tre timmar ringde min man till 112 och de skickade ambulans. De onda, som kom som någon typ av anfall, kom yttligare en gång efter de att N pratat me dom sen försvann de. Som om de aldrig varit nåt alls... Vi ringde igen och bad dem vända om och att vi skulle återkomma om de kom tillbaka. Jag vill likna smärtan som förlossningsvärkar fast de satt uppe i bröstet/mellangärdet och ryggen. Det pendlade från mellangärde, upp i bröstet, ut i ryggen å ner i magen. Ett sådant tryck att ja trode ja skulle sprängas nästan =/ de va så hemskt. De gjorde så ont. Ja har fått höra på flera håll att det är det här som kallas panikångest... ja ja vet inte ja... Ja ska iaf ta å ringa läkaren i morrn å be att få komma på en grundlig undersökning. Kan känna av trycket i bröstet lite grann i bland idag med. Men de är ingenting jämfört hur de va igår. Fy faan säger ja bara =( Kollande upp fakta ang panikångest precis nu å så här står de.

(Texten här nedan har ja tagit från sidan panikangest.com
De som jag har markerat med fetstil under symptom, är precis de symptom ja upplevt.)

“En panikångestattack är en period av intensiv rädsla och obehag, som brukar associeras till ett antal olika somatiska och kognitiva symtom”. Det är vanligt att attacken har en plötslig start, som byggs upp till maximal intensitet inom 10 till 15 minuter. En attack varar sällan längre än 30 minuter.

Det är inte ovanligt att personen vill fly från platsen när attacken kommer – speciellt om de fysiska symtomen är starka. När någon upplever en panikångestattak för första gången, uppsöker de ofta ett sjukhus eller en akutmottagning i tron att de har fått en hjärtattack. De tror att de håller på att dö.

Symtom vid panikångest:

  • Hjärtklappning
  • Svettningar
  • Skakningar
  • Andnöd
  • Kvävningskänslor
  • Bröstsmärtor
  • Sväljsvårigheter
  • Kväljningar eller problem med mag – tarmkanalen, diarré
  • Yrsel eller kittlande känslor
  • Känsla av kyla, rodnad eller värmevågor

Forskning visar att man måste ha minst fyra av de tillhörande somatiska och kognitiva symtomen som beskrivs ovan. Panikångestattackerna skiljer sig från andra typer av ångest genom sin intensitet och plötsliga, episodiska natur. Panikångest kan vidare karaktäriseras av att attacken startar plötsligt – vanligtvis, men inte alltid i en viss typ av situation. Det finns också svagare ”begränsande symtom” i form av panikångestattacker.

Diagnosen för panikångest kan ställas när en individ upplevt minst två oväntade panikattacker under minst en månad och känner oro över att få en ny attack. Frekvensen och intensiteten av attackerna varierar från person till person. En individ kan ha flera attacker i veckor, medan en annan kan ha korta och snabba attacker som knappt märks.


Comments =)


... Stavfel där me kanske??? :S

Har iaf fått fyra komentarer från nya (?) läsare som ja inte alls vet vilka ni e. Skit kul är de iaf =) De gillas =) Gick dock inte att godkänna komentarerna idag.... hmm men de e väl nå fel som vanligt =/


Gjort stan idag. Köpte mig en ny tröja.


  bild från hm.comThilde har jobbigt med tandsingarna stackarn så hon tyckte de va mindre kul att shoppa idag...
mammas hjärta <3


Just nu spelas  Love the way you lie - Eminem... jag måste erkänna en sak...... ja har fasen lite träningsvärk i benen oxå... I låren, insida lår. Kände de nu på promenaden me Sara.

Underbart!
känner mig så där...

... haft huvudvärk i flera veckor nu... Lite grann varje dag. De tär på en vill ja lova =/


Afro i går... Affro afro... ja ja vette tusan hur de stavas men i vilket fall så va de jätte kul. Men nått fel lär ja ju gö eftersom träningsvärken inte infunnti sig idag... Ont i ryggen, men de fick ja under passet i går så ja vet inte om de kan va felbelastning eller om de retav ÄR träningsvärk, i den nedre delen av ryggen. Kan mycke väl va så för ja å ju bara sååå otränad så vi säger att de e träningsvärk =)


Tror ja ska gå å lägga mig å min dotter som för tillfället sitter å läser i en gammal veckans NU. Hon sitter å blir arg... natten va så där då hon vakna vid två. KLARVAKEN. La henne tillrätta i sängen å stoppa i nappen. Hörde henne ligga där inne å snacka. Men att kliva upp kl 2 på natten är inte okej in the andersson family, så hon fick ligga där å snacka. ja låg inne hos oss å lyssna på henne hela tiden. vid kvart i tre så gick ja upp å gav henne välling å så fick hon komma in till oss. Sova? Nej nej. KNÖLA va på tapeten för lilla fröken. Vid fyra kolla ja på klockan för sista gången. då hade hon somnat å jag kunde oxå äntligen få fälla ner ögonlocken igen..
Inte vilken dag som helst inte


... Nej för snart fyller systeryster 30 år å ja vet precis va ja ska köpa =)
Fasiken så svårt de ska va me presenter. Speciellt när de e en speciell födelsedag, då man fyller jämt.
Va faan nu small de igen. De låter som om de e nån som går in i garaget. Va ut nyss för ja hörde samma ljud, som om nån slår igen dörrn, men de va ingen där... Inte denna gång heller... Skummt. Nå väl åter till födelsedagen =) Har ni läsare nå förslag på va man kan köpa? De e allti bra med reservplaner ifall den ja har skulle spricka. Ni kan väl hjälpa mig? Har ju en till 30 års dag som närmar sig med stormsteg, men den e först i vår =)Mitt liv, mitt allt!


Min fina underbara dotter! Mamma älskar dig mest av allt i hela universum!


Några ord...


...Va e de för spärr i kroppen som löses ut på en millisekund ibland, så man blir ett monster? Ett monster pga ingenting... =(


En låt som fastnat är Eminem - Not afraid

Im not afraid, to take the step. Everybody, come take my hand. We´ll walk this this road together...


Upp å hoppa


... I dag gäller de. Fiii fan va tungt de kommer gå efter flera år som latmask!


...Darin in the galleria today...

...Yes så får de bli...


Gravid???


.... Nej tack! Till eran information så NEJ, jag e inte gravid och har inga planer på att bli de heller. Så e de me de! =)


Det är slut på veckan...


... de  e dags för fredags myyyyyyys!


Vet ni. Ja e no den enda som faktiskt hatar de uttrycket. Jävla tv reklam å sätta sig fast lixom.
Nå väl så kan de va. Idag mår ja lite illa. Va värre för en stund sen. Men fick mig lite vila å en banan i magen så
nu har de faktiskt dämpat sig lite =)

 

Nehepp, fredagsmys, eller hur va de? =)
Bild från chips.fi


Med ljus och LyktaVarför i hela fridens namn e de sååå dyrt med dessa underbar "fågelburar",
som man kan använda just så som dom gör på bilden? Underbar stol oxå btw. Löööv it!

Jag vill haaa!!! Skulle passa ypperligt i mitt hem =)


Bild från skonahem.com


Ja har ingen aning

... Vart fanken har sladden till min Iphone tage vägen? Blir så trött.


Idag får vi besöööök =) Malin å Elvira kommer =) Va fram te affärn å skulle ha kaffe, Lindvalls. De finns bara ett kaffe för mig just nu å de e Lindvalls kok kaffe som man kör i perkulatorn, de e förjäkla gott asså.. Tror ni de fanns på affärn här i byn då? Nä! Får bli en tripp te stan i kvällningen å köpa. Får nöja mig med the i dag.
Detaljer.

... Har setat å rotat runt på diverse internetsidor efter kul inredning till mitt hem... Här har ni nåra bilder på saker ja hittat på som gääärna vill flytta hit =)   


Antar att man ska ange källa där bilderna kommer i från? Då kan ja säga så här att skyltarna kommer från eikkala.se å de andra minns ja fasiken inte var ja hitta på =/ Så dummt att man inte skrev upp adressen.

eftersom ja älskar att blanda nytt å modernt, med gammalt å slitet, så har ja så svårt att få nån vidare årdning på torpet om man säger så. Just nu försöker ja få till de murriga, mörka å mysiga som maria montazami har i sitt hem. Men i ett utav rummen vill ja få in orienten med massa textilier, lyktor, ljus, kuddar å sånnt. Sååå svårt när man  tycker o,m så många olika stilar...


Nepp nu ska ja ta hand om min måttligt uttråkade lilla madame som ännu inte velat sova middag =/


TVÅ!!

... Två kommentarer på inlägget om va ja ska skriva om... TVÅ av 60 läsare...? Dåligt, men tack elin å jeanette för era =)

Jag å Thilde e nyss hemkomna från öppna förskolan... Thilde som borde va dötrött å sova sitter här bredvid å röjer me en björn som gungar å klingar... Hon sjunger för glatta livet till den lilla nallen som inte verkar villja svara på hennes vackra toner. Då blir hon arg på han. De verkar så iaf... haha.

I morrn börjar allvaret... Eller va säger du jeanette ;P


RSS 2.0