Söndag

Några dar sen sist, jag vet. 1a advent. Det är ca 9 grader varmt, det är grönt ute och det blåser storm. Jag har pyntat hemmet, första ljuset är tänt och vi har ätit pepparkakor. Japp de får bli de jag skriver idag. Hahaha


Advent

... Jag började idag... Får se om några känslor kommer smygandes...


Lunch

Sen lunch, jag vet. jag e inte ens hungrig "/. sitter å tjötar me vår praktikant Linus på jobbet.

Hur går de med julkänslorna gott folk? Här gardin inte infunnit sig än tyvärr... Hoppas dom ska komma så man får nån lust att sätta upp ljusstakar å gardiner i helgen... Kanske baka några pepparkakor med T. Hon kanske tycker de e kul... Jag hatar att baka "/


..

You dont like me i dont like you it dont mather. The only different you still listnen i dont have to. In one ear and out the other, im not perfect but you aint either.


Godmorgon huvudvärk


Mannen från helvetet

Om det nu är som jag befarar, så ska jag tacka den kvinnan som lämnade mig i ödets händer, nästa gång jag ser henne..


Herr Frost

Idag har frosten återigen lagt sig på marken. Någon form av julkännsla infinner sig i min kropp. Jag gillar de. Nästa helg e de första advet och i går inhandlade jag några presenter till T. Om de blir till födelsedag eller jul får vi se :). Idag har vi inga som helst planer men Jag har satt på värmaren i bilen så om vi vill åka en sväng så är den avfrostd, varm och klar :)


Boll näsa?

R - vart kommer du i ifrån?
T - Bollnäs.
R- Bollnäs?
T -Ja.
R - ....Bollnose..

Hahahahahaha jag dööööör!


Morgonstund

... De va en Frostig och fin morgon denna dag... Mmm de va mys..


Dagar som går

... Så trött idag...


Väntan

Väntar på nå vettigt svar. Hoppas jag får de och att ja känner mig nöjd med de sen. Inge mer strul nu tack. Vem orkar flaxa fram och tillbaka? Farm en sak till. Att behöva känna sig osäker och behöva kämpa för att visa sig vara bäst, de är jätte jobbigt. Jobbigare än jag kunnat tro och tuffare blir de. Jag finner varken tid eller möjlighet att ta ett kliv framåt men ja ger inte upp! Du kan aldrig ta mig här i från och jag kommer aldrig låta dig ta min plats! Bara så att du vet.


Repris

God morgon världen


Godmorgon världen


Lediga söndag

jag e trött. Jag e sjuk. När hjärnan går på högvarv, men i fel riktning, Va fan gör man då? Förvirrad tankspridd och allmänt vilsen i vad som kallas livet, de känns inte som om att det är riktigt min grej att va så. Nästa vecka vankas läkarbesök, återigen, och jag hoppas att jag denna gång får ett klart och tydligt besked om hur vi ska gå tillväga.


En dag att fira

Men vi firade redan i fredag då de är så mycke annat som tydligen ska göras idag. Meeen jag lär in till stan idag å införskaffa mig något ja inte behövt på vääääääääääldigt länge. Så de ska hinnas med.


Martinick någon?

Men ska vi inte prova trycka på on? (trycker på knappen och det börjar spelas musik). Jo de kan man ju göra... Men det är inte rätt..


Lördag, jo så är de.

Bamse, kaffe, mjukis och filt. De är min lördag kväll de. Febrig, trött och ont i kropp och huvud. Vad gör ni?


Say what you want about me... I could'nt care less

...Its been a while. I know i should'nt have ceep you waiting, But i'm here now..


En text

I may have made it rain, please forgive me. My weakness caused you pain. And this song's my sorry...


I en annan del av landet

Ska strax bege oss och köpa en fin pressent till världensa bästa pappa - Niklas. Jag hade aldrig kunnat få en bättre far till mitt barn. Thilde har en underbar pappa som älskar henne mer än livet och som alltid ställer upp för henne och mig, hennes mamma. Kärlek!


Fis Herman ocha hans vänner

De e konstigt de där med vänskap tycker jag. Vad räknas igenyligen som vänskap? Äh ingen ide att skriva hur jag tycker å känner. De är allti nån som tar illa vid sig och som tar åt sig av de jag skriver, säger och gör, så jag låter bli de och sätter punkt. Godnatt


så sant


RSS 2.0