7+2

... Idag har vi, jag och min, man varit äkta makar i två år
och i går hade vi varit ett kärlekspar i 7  år!!! ♥

Tänk va tiden går hörrni! Å vet ni vad? I dag överaskade min underbara man mig med en present. Å inte vilken present som hellst utan LANVINS parfym MARRY ME! Om jag blev glad??? Jag blev överlycklig!
Har länge gått å trånat efter den parfymen och nu har jag den i min ägo!!

Aaah jag e så glad. Ni förstår inte!
♥LYCKA!♥
kaffe dax

... Sitter med mitt morgonkaffe... 
Känner att jag skulle kunna skriva hur långt som hellst över hur irriterad jag är på en viss person,
men jag ska bespara er det. Lika bra de. GRRR!!!!


Torsdag


... har ni märkt av mitt veckodags tema? ;P


När det är en dag som denna, när de regnar förbenat mycket och man bara vil sitta inne å kolla film å mysa med en kopp te och filt i soffan, då är det bra att ha hund. Det är bara att slänga på sig storstövlarna, den vattentäta varseljackan, ner me Thilde i vagnen och på med regnskyddet och bege sig ut. Tio minuter senare sover dotra, hunden har gjort sitt och jag har fått mig en nypa luft så då gick vi in igen. Härlig dag de här. Nu tar jag mig en välförtjänt liten egentid här vid datan innan jag ska börja med städningen. Vill ha de fint idag när maken kommer hem och när det vankas midsommarfirande i morgon. Så de e bara att sätta fart... om en liten stund =)Onsdag idag

... Ska träffa melin en sväng idag. va så länge sen nu. Få se hur stor lilla Tindra blivit =)


Hörrni! Jag har 0,5 kilo kvar av mina graviditetskilon nu! De ni!
Sen efter de så är det 7 kilo kvar som ska bort i sinom tid.
Dom sju kilona är vad jag la på mig när vi flyttade ut hit och man inte rörde sig på samma sätt som inne i stan. Där sprang man i trapporna upp till lägenhetenpå tredje våningen flera ggr om dagen, man cykla till jobbet, /cyklade ner på stan, kunde gå till afären, promenerade bort till gymmet... A ni fattar..? Här ute måste man ta bilen till allt. Allt allt allt. man såsar som sagt ner sig här ute tyvärr.


Orkar inte skriva mer nu.

hej då


Tisdag! Städ tisdag...?

... Äntligen lite sol ute! De gillar vi!


Jag har en fråga till er mammor som läser min blogg.
Vår dotter är just nu väääldigt jobbig att ha å göra med vad de gäller maten.
Hon blir tokig så fort de vankas mat och börjar gallskrika och kasta sig bakåt.
När man fråga henne, vill du ha mat? Bat säger hon då å går mot sin stol. Hon vill altså ha mat.
Vi ställer fram på bordet ocg ger henne sin tallrik, vi känner på maten så den inte är förvarm och erbjuder henne att smaka. Då börjas de. Hon skriker, kastar sig i stolen, knölar in händerna i mun så vi inte kan mata henne och så håller hon på i en kvart kanske... Vi tar henne ur stolen, försöker lugna ner henne, sätter ner henne på golvet, provar ge vatten, mjölk, napp gosedjur... ALLT inget hjälper. Hon är hysterisk och bara kastar i väg allt vi ger henne.. Så här är de varje måltid. Utom på morgonen när vi äter frukostmacka. De enda som hjälper är att hon får skrika av sig och sen äter hon några tuggor antingen själv eller att vi får mata henne. Sen vill hon inte ha mer. vad ska vi göra? Vi har tagit bort mellanmålen, nån som har nå bra tipps eller vart med om liknande??Måndag och jag plussar!

... Neeej inte på nån gravid sticka utan på vågen...
Där lurade jag er allt! ;P

Det är plus 0,7 på vågen efter en hård vecka med mycket mat och flertal kalas och jag måste säga att jag är lite besviken på mig själv. Sedan starten för en månad sen har jag bara tappat 2,8 kilo och jag hade hoppats på minst fyra. De är tungt för jag sliter verkligen som ett djur för att nå resultat men de går väldigt sakta. Lite för sakta tycker jag. Jag motionerar varje dag och äter betydligt mindre äv förr. Det tråkiga är att man tappar lusten när man kämpar så hårt men inte får de resultat man borde få. Men men nya tag idag... Sen e de ju midsommar på fredag och jag har fått uppdraget att göra tårta... Marängtårta med jordgubbar... De blir en prövning för lilla (stora) mej.. Nu vet jag va ni tänker ang min vikt, att jag borde va nöjd å att man faktiskt ska gå sakta fram när man ska minska i vikt osv osv, men jag har lite press på mig ska ni veta. Min kropp kommer gå sönder om jag inte går ner, så om kommer ni fälla nå kommentarer om att ja ska va nöjd å allt de där så kan ni spara dom åt någon annan. jag behöver endast pepp och inge ris!


Jag håller på med tvätten... så ja ska återgå till de.Idag har vi:


Lekt i sandlådan, hoppat i vatten pölar och badat dockan,
gått en liten promenad me Gullan, å varit på sexårs kalas =)♥Mammas hjärta♥
 Gud va jag älskar henne!


Snart hemma hos oss =))Funderingar

... sitter å klurar på hur jag ska göra med trappan som vi ska ha ute i trädgården.
Eftersom vi bor på en liten kulle så skulle vi behöva he en liten trapp ner till en annan del av trädgården där sandlåda, lekstuga å gungställning ska vara. Vet inte riktigt hur jag ska förklara hur jag vill ha den, men om man säger så här; jag vill gräva ut små steg å sen lägga stenblock i stegen... är ni med...? Så om man ser den nerifrån som om man skulle gå upp så ska man se att de ligger stora stenar som trappsteg, för att göra de så naturtroget som möjligt. Men för att de ska se ut som trappsteg så behöver man ju en (herregud) "vägg" efter varje sten... Jag fattar knappt själv hur ja menar, eller jo de gör jag men ja kan banne mig inte förklara...
Jag googlade lite å hittade nåra bilder:


Den här hitta ja på styleroom.se. Den faller mig i smaken å de som ska hålla upp trappstegen (kan man säga så) ska vara nån form av träbit... Tryckimpregnerat eller vad som.. Förstår ni mig nu? sen ska den inte gå rätt ner utan ska svänga lite =)

Nu vet ni va jag sitter å tänker på...
Tröttare än trötter

... Sjukt trött idag. Har nyss vart ute på en kort å slö promenad på 20 min. Thilde somnade i vagnen så jag vände å gick hemmåt. Vi mötte en tjej som red å acce sa inget alls så de va ju bra =) Plockade lite sommar blommor på vägen hem. Ni vet sånna där små blåklockor typ, röd klöver och sånna där vita.... va fan heter dom nu då... krokus?? :S Äh sak samma. Slänger upp en bild så får ni se.Där har ni dom fina blomstrena.


I övrigt idag så ska jag till tandläkaren...
Blä vad jag hatar de =(


Nu va de nåra dagar sen

... ja vet... ja har blitt dåli på å uppdatra. Men ja finner som inget att skriva om.

Jag har klippt mig idag. Välbehövligt. Hon tog av nästan 2 decimeter på längden. Underbart för de va så jäkla slitet och risigt. Thilde har vare å fått vaccin och de gick bra. Vi vägde å mätte å lilltjejen väger 10,4 å va 81,7 lång. Hon e lång tcker jag. Å sen borde hon tjocka på sig lite tycker ja. hon äter lite dåligt nu för hon håller på å få fler kindtänder tror jag. Hon bara pillar å är lessen å slår med handen i munnen. Stackars. Men de blir bättre. De sa dom på BVC iaf =)

ja håller på å vattnar gräsmattan, har sått lite ny, så ja måste gå igen men nu vet ni att vi lever iaf =)

Tjingeling


vart fan är regnet???


... Gick hem från jeanette för att himlen blev grå och de börja mullra... (Thilde grina å skrek hela vägen hem för hon ville inte åka vagn. Hon ville leka, men jag ville inte riskera att behöva gå i spöregn och att åskan skulle slå ner hemma eftersom jag inte dragit ur jacken.) Kommer de nå regn? Nä! De verkar ha gått förbi oss. Hoppas de kommer för de behövs verkligen.


Thilde har de tufft just nu. Sover dåligt, får inte sin villja igenom och hon blir tooookig när man säger åt henne. De e varmt ute och inne, hon biter sig själv hårt i händerna när hon blir arg och hon tycker att jag e jätte tråkig som inte låter henne: slänga blomjord på golvet, plaska i toan, smula söner toarullar, hälla ut ströbröd på golvet, äta sockerbitar, klättra i fönster, klättra upp på köksbordet/tvbänken/soffbordet/databordet, kasta saker på mamman å pappan, hoppa i soffan, leka med hundmaten, hälla ut Acces vatten på golvet, sätta på tvättmaskinen... behöver jag fortsätta? Tror hon håller på att få nå fler kindtänder och sen har hon ett sånt sjukt jäkla hömör som inte är de lättaste å tass med. Pjuh.. Jag kan säga en sak.. De e inte bara Thilde som har de tufft just nu!

soliga dagar

... då undviker jag datan.. Vem vill va inne när de e fint väder?

I går va vi på grönan me min syster och familj. De va väldigt trevligt. Kanon väder verkligen!
De tyckte nog flera för fa-aan va me folk de va. Jag som tycker det är lite extra kul när man ser ett ansikte man känner igen fick dra på leendet lite extra iaf en gång under dagen. Vi gick in i skrattkammaren och där inne speglade vi oss tillsammans med David Batra =) Komikern ni vet. Dagen flöt på bra och Thilde åkte karusell. Hon hade verkligen jätte kul och tyckte de va jätte spännande att se på alla bergochdal banor och när pappa krockade runt i radio bilarna =)


Bus i vagnenSynd att det här blev suddigt och att kameran ist valde att fokusera på de i bakgrunden...Åka karusell med pappa =)


mamman dagen till ära...Idag e jag lite loj.. Gick upp hela 0,4 kilo under går dagen så jag får väl va lite extra noga med maten idag.
Får i mig alldeles för mycke fett å saker som jag inte tror innehåller fett, innehåller massor med fett. Osynligt sånnt.
I morgon e de invägning och om jag har tur så kanske jag kan hinna loosa dom där 0,4 plusen idag.


Nej nu får de va nog.
Min resa

... Jo de kan man ju säga att de hela är...
Det är riktigt tufft och jobbigt med de går.. Nu pratar ja alltså om vikten..

I måndags hade ja tappat 2,1 kilo och nu är ja nere på en vikt som jag har svårt att komma i från...
Jag kommer fortsätta kämpa med maten så hopas jag att vågen vissar yttligare lite minus på måndag då de e dax för invägning igen. Det är så svårt. Just nu har jag så tråkit och då blir jag så himla sugen på något att äta.men om lite drygt en timme så är det lunch (finns dock inget att äta förutom mackor) så jag ska banne mig hålla mig.


Va in på kissies blogg idag... Brukar inte kolla den av många anledningar men idag gjorde jag de.
Har no inte vart i där nå de senaste året typ och anledningen till att ja titta in var för att en kompis på face hade skrivit om henne... Nå väl. ja gick in å kolla å läste lite.. Fy farao så hon ser ut. Är de ingen som säger till henne? Hun ser ut som ett jäkla benrangel! har hon anorexia? varför säger inte hennes familj åt henne? Vänner? va e deför vänner som ser hur hon ser ut men inte pratar me henne? Jo de kanske dom gör de vet ju inte jag men hon verkar vara sjuk iaf. Hon ser ut som ett barn med monster tuttar. Blä! Stackars tjej, hon kan inte må bra...


RSS 2.0