Söndagkväll

Sitter ute med min mysiga filt i ena däckstolen å ser på när T hoppar studsmatta. Maken min, som håller på å grillar, kom precis med en smaskig bit vitlöksbröd. De doftar ljuvligt från grillen å vitlöksbrödet bara smälter i munnen. Solen är ff uppe och det är underbart att sitta här i kvällssolen.


Lördagsbestyr

Dax att fixa sig å åka mot jobbet. Helg fyra av fem. Sen får ja äntligen va ledig en helg å sen påt igen. Har en eländig förkylning i kroppen som inte ger med sig. Haft i flera flera veckor nu. Men nu är (ursäkta ordvalet) snorjävlet så segt å. Sitter som berg att inte ens nässprayen hjälper längre. Blir tokig. Sen drygar sig min rygg. Känns som om den är trött. Altså så som
Man kan känna efter ett stenhårt ryggpass på gymmet. Känns som om den behöver vila. Och tränas. Nä blir de inte bättre snart få ja ringa doktorn å gnälla lite. Hej på er!


Mjao!


Idag har ja fan ingen lust å jobba. Halsflussen är tillbaka på dagis så vill helst inte ha thilde där :( Vill va ute å fixa hemmA tillsammans med min dotter. Inte va inne i en bunker å slita :(


Jobbelijobb

Laddar inför en fullspäckad dag på jobbet. Thilde leker med dockan å jag dricker kaffe i väntan på att äggen ska bli klara. Inget går upp mot en kopp kaffe på morgonen. De är väl de godaste på hela dagen?! Mmmm mums.


Jag säger ba en sak

FY FAAAAN VA SKÖNT DE E Å VA LEDIG !!!!!


Bajse

Ja å thilde tittar på hennes favorit, Bamse. Eller bajse som hon säger. Vilka fruktansvärda ljudeffekter/musik det är hela tiden hahaha. I förtexten när de skriver vika som typ gjort filmen så står det: ljud och oljud, om ljudet till filmen. Hahaha. Men vi älskar Bamse, och ljuden hör ju till. :)


Vem e de som ligger på golvet?

Min kropp och min hjärna samarbetar inte längre. Att man inombords känner sig som en snart exploderande atombomb, medan det yttre ser ut som om de vore vilken dag som helst i livet, gör att omgivningen tolkar en som fullt frisk och välmående. en välmående person som har allt gott i livet och som utstrålar glädje och lycka. .

Insidan förtvinar av osunda matvanor, av dåliga levnadsvanor över huvudtaget. Det värker i själen och hjärtat tickar på i som om det vore överförfriskat av någon slags drog. Huvudet dunkar, tårarna trycker på och vill ut. Det fins en stress som ger ångest. En stress som ger hat. En stress som ger sömnbrist och en stress som gör mig svag. Har magkatarr igen å ka saknar mamma. Jag vill slå, skrika och gråta. Jag vill vägra det dagliga och sova tills jag är utvilad. Jag vill kunna orka. Orka Leva mitt liv.

Samtidigt är jag lycklig över min fina familj som jag älskar till oändlighet. Jag är glad över att jag och mina nära är friska och vid liv. Jag bor i ett fint hus och älskar att leva och njuta av fint väder, god mat, härliga sommarkvällar, motion som inte finns och mycket mer där till. Det är vad som syns på utsidan, men jag har hört att de e insidan som räknas... En trasig insida. En trasig själ. Det ligger någon på golvet där borta. Ingen ser. Ingen hör.


Nytt försök

Laddade om appen... Nu verkar de funka å blogga så vi får se om lusten smyger sig tillbaka.


RSS 2.0