Oj då

Omg! Bilden blev enorm va de ser ut som, men de funka ju iaf :) bra. Då kanske jag kommer bjuda på lite mer bilder framöver. Hör att min dotter lensar min plånbok så jag lär springa... Hej.


Blogg.se appen testas...


Choklad

... Det borde banne mig förbjudas!!! Altså jag har inte varit sån som äter massa godis utan mera kakor bullar å sånnt skit. Nu ha jag dock börjat äta massor med godis. De har blive så den jag börja jobba :( faan. Jag behöver ta tag i de här med vadan jag stoppar i mig. Vill inte se ut som en sunk. Men ja måste verkligen va helt inställd annars funkar de inte. Nej de va allt för idag. Kul va? "/

Pratkvarn :)

... Får ständigt kommentarer som; men Gud va hon kan prata bra! Dom menar så klart Thilde. Idag när vi ätit sa hon tex tack för maten mamma. Hon är 1 år och 9 månader och kan säkert runt 80 ord om inte mer och sätter i hop flera ord i samma mening. Jag är så stolt över henne och kände bara att jag ville dela med mig av de :)

En rolig historia.

.. Nä jag tänkte bespara er lite gnäll idag. De är Inge kul att läsa när folk bara gnäller å klagar hela tiden. Jag fortsätter mitt mobil bloggande och därmed blir ni utan bilder. men de finns inte mycke bilder från dagarna heller så de så. Idag ska de bli toppen väder och jag ska jobba. Hoppas på många stooorshoppande kunder. I går när jag kom till jobbet står chefen och meckar med dammsugaren. Han bytte ut den trasiga sladden som blivit lagad aldeles för många gånger med el tejp. En av våra anställda sa att tänk om de blir nå fel på den... Nej då de skulle de inte bli. Praktikanterna damsög butiken och den funkade perfekt. På kvällen en halvtimme innan stängning skulle jag dammsuga och satte i sladden vid kassan. POFF!! Kassor skrivare och sängstudio dog. Panik! Fick fart på allt igen efter ett flertal vändor till proppakåpet då huvudström och jordfelsbrytate gick. Men när kassan skulle startas så gick de inte att öppna den. Herregud. Fick ringa service center. Där fick jag med mina trötta öron försöka förstå mig på den väldigt dansktalande kvinnan som hade småbarn skrikandes i bakgrunden. Allt löste sig tillslut och våra sista kunder kunde handla de de ville ha och vi kunde avsluta dagen. Så kan de gå när man ska dammsuga med en trasig damsugare

Fredag

... Jobba idag. Magen har spökat även i natt och jag måste ringa läkaren idag. Det blir tufft att jobba med den här värken men det är samnma där, man får gilla läget och göra det bästa av de. Det finns folk som har det värre än jag även fast det just nu känns som om allt jobbiga har kommit till mig. Jag vet att mina inlägg är tråkiga just nu men det är så här mitt liv ser ut just nu så då e de de jag skriver om. Måste ventillera nånstanns och då blir de här. Jag är inte van vid att prata med någon om hur jag mår så genom alla år så har de bara växt i min ryggsäck som jag nu får släpa på tungt efter mig.

Som om de inte vore nog

... Ångesten växer och allt är bara ett stort virrvarr i mitt huvud. Mitt dåliga minne gör att jag lida på alla konstiga vis. Magen har börjat strula igen och i natt vaknade jag av värk och sveda som fick mig att nästintill spy. Smärtan gör sig påmind idag och det tär på humör och ork. Pulserade ont som trycker på in ifrån och ut, så när som på jobbiga gallstensanfall, fast inte alls lika ont. Antar de är ångesten. Jag är trött på tårar, besvikelse och förnekelse. Trött på att huvudet snurrar och att kroppen inte orkar. Jag får kämpa vidare. Ta de för vad det är och gilla läget. Jag kan inget annat göra än att kämpa mig igenom dagarna med ett falskt leende på läpparna och låta allt ont gömma sig bakom den ytliga fasaden...

En dag i taget.

... Huvudet värker. Ångesten stiger. Näsa är ff täppt. Livet är i sin vanliga fas och jag hänger med. Följer med som snöret på en flygande ballong... Idag har jag tagit tag i i ett av mina vredesutbrott som drabbade hemmet. Mer finns kvar. Men de får jag göra en annan dag. En sak i taget. En dag i taget..

Jag hatar mitt beteende!!!

... Jag vet inte va jag ska gö åt de heller. Ska få börja gå på kbt men de är lååång väntetid :( ja orkar inte mer av den här tjuriga arga griniga otrevliga anna! Jag hatar henne! Hatar hatar hatar!!!!!!! Jag avskyr mig själv! Om detta bara kunde ta slut nån gång! För helvete...

Helgen

... Igår va jag på remiss till hud ang en leverfläck som jag har under ena näsvingen. Den sitter kant i kant lixom. Iaf. Den har börjat växa klia blöda och fjälla. Den är allmänt irriterad och jag går runt och små kliar på den utan att tänka på de. I vilket fall så skulle den inte tas bort. Den va ofarlig och ville jag ta bort den så får jag vända mig till en pastik kirurg. Skönt om den nu är ofarlig, men de beteende den har är inte normalt. Jag vet inte va de skulle kosta att gå till en sån klinik å ta bort den heller. Säkert svindyrt och jag har inte råd me sånnt. Får se vad som händer. Nu fix.

Mobilblogg

... De här med att blogga från mobilen är inte min grej. De går unge att dela upp texten i stycken så allt kommer i en klump vilket för mig ser väldigt oprofsigt ut. Men men. Nu äre som de är och de e ba å gilla läget. Idag har vi träffat kära syster och son. Blev en sväng te stan och sen hem igen. T spillde vatten över hela sina byxor så vi fick ta en tröja som byxor på vägen hem. De funka de med för en kort stund. Äh nu tappa jag humöret. Vi hörs

Styrka

... Ge mig kraft att få tillbaka mitt liv! ge mig styrka att återfå kontrollen över mitt liv och orka att hålla i den!

Kära blogg..

...Ja tänkte ja skulle försöka förklara mig själv , för mig själv, så jag tillslut förstår mig själv... Allt jag drömt om är fritid, lite vil tid. Att leva som de andra, ha ett fint liv. Men jag är nånting som jag aldrig förstår mig på, drömmar från min bandom var precis samma sak då. Samma sak som nu men lite mer difust. Går in i väggen efter dagens slut. Less på mig själv men ja älskar mitt liv känner hur jag slåss och jag kämpar för tid. känns som om jag aldrig får nåt gjort i min vardag, att komma till skott de tar ett bra tag. rastlös, kreativ, skev jävla självbild, hett temperament, kan lätt vara eldig. Negativ, kan ta risker på måfå, om allt rasar så får de bara gå så. Noll tolerans, kan bli deprimerad, men jag vägrar medicin, vill va fokuserad.. 

Välkommen


... till mitt nya kryp in ;)
Här kan jag sitta och myyyysa =)

Jag döööör va jag älskar den här inrednings sitlien!Jag vill ha en kristallkrona

... Dock inte den här ;)


Hey! Är ni kvaar?! =)

.. Jag e kvar. Har bara haft en låååång semester från detta skvaller place ;P

Vad gör vi?
jo T har börjat dagis och de går super. Hon blir visseligen ledsen när jag går men de går över innan ja ens kommit ut typ =) Förut höll hon sig fast vid mig när ja skulle gå men nu släpper hon mig och sträcker sig lite mot fröken. Dock e hon ff ledsen och säger mamma mamma hela tiden (hjärtskärnade) men de går så bra och jag vet att hon trivs ovh har super kul me sina nya polare, som hon har börjat kunna namnen på nu oxå =) Så duktig =)

Jag har börjat jobba. har vare där en dag... Hehe.. De kändes bra och jag kände mig välkommen.
De hade satt upp en arbetströja till mig med mitt namn på, satt ballonger och skrivit en "välkommen tillbaka anna" skyllt =) Då blev ja nästintill tårögd. Det gjorde min dag och jag blev på lite extra bra humör! Tack goa ni (om ni läser)

I övrigt e allt som vanligt.
har ja sagt att vi fixat lekstuga till T?
Jag mitt pucko har glömt att ta före bilder så endast efter bilder kommer att visas när den är färdig. kan bli i vår, då vi har lite kvar att göra, men bättre sent än aldrig ;) Jag ska måla invändigt... Halva väggen vit och sen en list sen övre delen i grönt. En mjuk ljus grön så at den inte blir för tjejig. Man vet ju inte om nästa barn (när den nu är dax. Dvs INTE nu) blir en pojke, och då e de ju bra om de inte bara e rosa rosa rosa där inne =)

I morgon är det jobb igen och de ser jag fram emot. Jag har fått en helt ny avdelning, som är "min", som jag vill försöka lära mig allt om och få i topptrim. Altså det är inte en ny avdelning för butiken, men för mig som hade ett annat ansvarsområde sist jag jobbade =) de här blir kul och jag ser fram emot en höst av mycke lärdom och nya utmaningar!

Jag ska försöka bättre på bloggandet. har äääääntligen fåt tmig en iPhone igen så då kan ja även blogga från den när tillfälle ges. vet dock inte hur man gör för att få in bilder från den.... Nån som vet? Är de svårt?


Nu ska jag försöka hinna med lite annat medan skruttan sover. Hon kommer nog vakna strax.

På återseende =) Snart =)


RSS 2.0