O M G!!!!

... De här va då rakt inte igår...

 


Sovrummet ska me få sig en tillpiff


... men de dröjer oxå.. Måste spara ihop lite slantar först bara =)


Samtliga möbler är från ikea, utom fåtöljen som är från mio.


Arbetsrum

Vi ska göra om kontoret... kanske inte just nu men så småning om...

Är de nån därute som har ett liknade skrivbort som ni vill bli av med? HOJTA TILL!!

Till ett pamigt skrivbord, som något utav dessa, så måste man ju givetvis ha en schysst stol till oxå.. Eller rättare sagt, en ybersnygg fåtölj som någon utav dessa!

 

MUMS!!


Bilderna e lånade


Ätligen


... Äntligen ny bil bil! And i looooove it!!
Tillökning på gårn´!


... Japp nu e de dax!

Vi är med ny bil!
Så e de nån som vill köpa min bil, en svart passat tdi -00 (kombi) så hör av er!
Vi kan inte ha två finbilar stå på gården ;)xo

...


... Nej ja känner inte riktigt att ja vill gå ut me varför ja ska opereras. bara att ja ska göra de i vår. Sen får vi se vad som händer. Förhoppningsvis så blir allt bra och i de flesta fall så blir de de. Det har inget med gallan att göra utan denna gång e de en annan del som måste skäras bort.

De kommer gå bra. De måste de göra!
Upp och ner

... Ja de kan man säga att mitt liv e just nu. Efter gallstensoperationen trodde jag att ja skulle slippa mer skit... Men nej. Va till en läkare i dag och fick veta att jag har nånting mer i kroppen som inte ska va där så nu väntar ännu en operation. Oroa dig inte anna de kommer gå braaa... Mmm lätt å säga men de e jobbigt för mig iaf =( . Just nu mår ja Inge vidare å deprissionen är nära en kollaps. Men ja får bita i de sura äpplet och inse fakta, de e bara å gilla läget å hoppas på att de blir helt bra efter denna operation. Ja har helt tappat suget till att blogga å vara trevlig å glad.. men de kommer väl till baka va de lider... Suget altså.

Vi kör en lika dan


... Thilde sover...

Altså varför ska jag igentligen skriva här när ja inte har nå å skriva? Vi gör ju lixom ingenting å dagarna ser ungerfär lika dana ut... Vi fortsätter tvätta idag med, precis som vi gjorde i går...


Dax för en snabb update

... jag har vrkligen inte tid för bloggen just nu. Därav den dåliga uppdateringen. Men den som väntar på nå gott... ;P


Vi har hemma dag i dag. Va har nyss vart ut en sväng å Thilde somnade i vagnen. Skönt för ja behöver verkligen lite engen tid. De senaste dagarna när hon sovit så har de varit i bilen å sen i vagnen när man gått på stan eller liknande. jag har lixom inte fått vara ensam något under hennes sovtid på dagen. Så nu ska jag passa på att kolla lite på näte å sen får vi se va ja hinner med. Hon sover inte så länge nämnligen...


Nej nu ska jag skynda mig att göra mitt.


Vi ses !


Kärra

... Ja e trött idag. Snittet vid naveln värker å när ja skulle ta värktabletterna så fick ja bara i mig den ena. Den andra bara fastna uppe i gommen å efter tre försök så gav ja upp. Höll på å spy när ja inte fick ner sen å de smaka skit så då fick de va. I går åkte vi å köpte en ny vagn till Thilde :) en Emmaljunga scooter, pp red. Altså en polar performans i färgen röd :) så himla fin :). Skulle lagt upp en bild men de får ni sen nr ja sitter vid datan. Ingen aning om hur man gör me iphonen... Ha en fin dag:)

Varför rubrik för?

Vi lyssnar på musik ja å thilde. Det är en låt som klingar i början då säger thilde: kocka! Ti Tat! (klocka tick tack) Hihi min älskling hon e så duktig. Annars gör vi inte så mycket idag. Slappar, tråkar... A lite sånt. De känns skönt för idag kan ja äntligen andas normalt och ja kunde sova lite lätt på sidan i natt. Skönt att de går åt rätt håll :). Nej nu knatat thilde i väg så ja lär springa efter :)

Härma? Terma...


... Ja i bland undrar jag hur folk tänker...
Meeen de e väl avundsjuka antar jag...
De är väl för att ja/vi e så jävla bra =)
Va tycker ni?

Här ser ni lite inredning till vardagsrummet och nedan ser ni lite fina kläder ja vill ha =)
Go fortsättning föresten =)
1.1.11

...ligger på soffan som en jävla grönsak. N jobbar å svärmor va här å hämtade thilde då ja inte får lyfta å sånt på en vecka. Jag känner mig så jävla värdelös som inte kan ta hand om min egen dotter. Ja har inte fått träffa henne på två dar å i går va jag ingen rolig mamma som bara satt och hade ont. I natt vakna hon vid tre å vägra somna. De enda som hjälpte va att hon fick sitta i min famn å mysa i fotöljen. Tror hon saknat mig minst lika mycket som ja saknade henne när ja va inlagd. Hon hade gått runt å ropat på mig när ja va borta å nu när ja e hemma kan ja inte ta hant om henne. Den känns värdelöst att N måste jobba när ja e nyopererad och vi har en dotter att ta hand om. Nåja de e vl ba å gilla läget, tur svärmor kan hjälpa iaf. Vill bara gråta. Ja saknar henne fastän hon bara är i "grammgården". Men ja får ta mig dit sen när ja vilat lite. Jag vill kunna pussa å krama å busa me henne. Ja ska inte släppa taget omhenne när jag väl får lyfta upp henne i min famn. Vi ska mysa å leka hela dagarna då. Hon är mitt liv, mitt allt. Jag älskar henne så mer än nånting annat. Mammas prinsessa. Min fina Thilde.

RSS 2.0