Glad midsommar

...bloggar ff från mobilen. Så jäkla drygt. Är på väg till huvudstanden för att fira midsommar på grönalund. Ska bli riktigt kul. Men nästa sommar får det bli en tripp till brunnen och se på när dom reser midsommarstången. Mest för thildes skull då jag vill attvhon ska få lika fina minnen som jag har från tiden med min mamma. Hon band alltid en krans till mig och jag var uppklädd i fin klänning klackskor och en fin hatt. Har så fina kort på mig när jag e uppklädd. Min mamma var en väldigt vacker kvinna. Hon tyckte om att klä upp sig och hon tyckte att det var viktigt att man såg fin och välklädd ut. Minns att hon sa till mig att ta hand om bl.a. mina fötter. Det var viktigt att ha fina fötter, gärna med målande naglar, så att man kunde gå i höga skor. Mamma gick alltid i högklackat. Jag saknar henne så mycket. Ha en trevlig midsommar allihopa! Kram

Vart är jag???

Som ni märker så har jag en paus från bloggandet. Mest för min makes skull då han tycker sånnt här och andra knepiga internetsidor så som typ Facebook är idiotiskt. Tack för att ni hänger kvar. Ja kommer blogga lite smått men förmodligen inte i samma utsträckning som förr.

SOL

... Jag bara älskar dom här dagarna med sol. Idag e de även lite molnigt vilket jag inte tycker gör något alls. Bara skönt när den slinker undan nån minut. Thilde sover middag och jag ska ta och plocka ur diskmaskin och dona lite. Jag skulle vilja prova på å köippagtäset men de får jag nog lära mig nån dag när maken e hemma så han kan va me thildis. Gör ja de nu så här jag ju inte om hon vaknar plus att man vill känna att man har lite koll på henne så jag håller mig i närheten. Nej ja har Inge vettigt att komma med så... Hej på ett tag :)

Onsdag

...sommar sommar sommar. Ja de har vart så fint väder de senaste dagarna och det är sååå skönt. Äntligen lite sol och värme. Håller på å tvättar. Får bli en sån dag idag. Tycker de e så skönt nr man kan hänga ut kldernabpå tork sen. Skulle villja hitta på nå meeen vill inte va ensam så jag stannar i hemmats lugna vrå. Thilde har just somnat så jag ska passa på att gå ut och sätta mig i solen med en kopp Java. Sitter precis utanför hennes fönster så jag hör om hon vaknar :) Sånna här dagar älskar jag verkligen landet. Man kan gå ut i sin trädgård och sitta i solen. Man behöver inte bry sogbi hur man e klädd eller hur man ser ut överlag, man kan bara vara. Så himla skönt. Nu ser jag fram emot att vi ska glasa in en uteplats så man kan sitta ute även regniga dagar.

RSS 2.0